Lamphållare E27 Malmbergs Guld

Lamphållare E27 Malmbergs Guld till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Lamphållare E27 Malmbergs Guld online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Slät, med isolerinsats.Specifikationer- EAN: 7392529072846 - Färg: Vit - Sockel: E27 - Utförande: Ojordad

Endast: 35 kr

I kategorin Belysning finner du belysning, inomhusbelysning, taklampor.
 


Recension:
Lamphållare E27 Malmbergs Guld
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Vägglykta Modena 7519 Konstsmide Svart

Vägglykta Modena 7519 Konstsmide Svart
292 kr

Med en Konstsmide Vägglykta Modena 7519 kan du med en enkel manöver förändra din fasad på ett ganska dramatiskt sätt. När lampan är tänd syns belysningen på långt håll och den skapar en effekt som är såväl trevlig som väldigt praktisk. - Gör stor skillnad på fasaden - Lätt att montera - Ger ett unikt ljus - Snygg och praktisk design - Mycket prisvärd Konstsmide Vägglykta Modena 7519 har en modern design som ändå passar på de flesta fasader. Priset är lågt och modellen är relativt enkel att installera. Saknas uttag kan du dock behöva anlita en elektriker för kabeldragningen. Vägglyktor gör det lättare att hitta fram till huset och belysa detaljer som till exempel husnumret eller markera var ytterdörren sitter. Denna lampa ger ett unikt sken framförallt uppåt och nedåt. Sockeln är anpassad för ljuskällor av typen GU10. Detta är ett bra val om du är ute efter energisnål belysning där du kan använda lampor av energiklass A++ till E.

Kyl/Frys KF 8200N rostfri Cylinda Rostfritt stål

Kyl/Frys KF 8200N rostfri Cylinda Rostfritt stål
10 678 kr

Kylfrys med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare. En extra förvaringslåda med en anpassad temperatur för fisk, kött och grönsaker är en bra finess som hjälper till att hålla matvarorna fräschare längre. Multiflow som är ett luftburet kylssystem som ser till att matens omgivande temperatur är samma oavsett vilken hylla du ställer dina matvaror på, ett bra sätt att hålla kvalitén på dina matvaror över tiden. För en effektiv belysning är skåpet utrustat med en effektiv multi LED belysning integrerad på höger och vänster sida i skåpet med 18 ljuspunkter på vardera sida. Stor och tydlig display med ljus information på mörk botten som är placerad på dörren. Stabilt och greppvänligt handtag före både stora och små. Dörren är omhängningsbar.Teknisk dataKlimatklass: SN-T Energiklass: A++ Energiförbrukning: 275 kWh/år Ljudnivå: 43 dB(A) re 1 pW Antal stjärnor: 4 Sladdlängd: 3 m Lagring vid strömavbrott: 11 h Nettovolym: kyl 257 l, frys 99 lSpänning: 230 VMiljöMiljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Kylskåp K 7175 V Cylinda Vit

Kylskåp K 7175 V Cylinda Vit
7 684 kr

Dags att införskaffa nytt kylskåp Det här snygga kylskåpet från Cylinda är utrustad med flera praktiska och smarta funktioner! Vad sägs om en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längre, och en fläkt för jämn kylning av matvarorna. Hur bra är inte det Kylskåpet är utrustad med utdragbara hyllor av säkerhetsglas och kromad flaskhylla i fullbredd. I inredningen här även en stor grönsakslåda till, med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längre. Kylen är dessutom utrustad med en fläkt för en jämn kylning av alla de matvaror som gott får plats i kylskåpet med en nettovolym på 324 liter. Om du själv vill reglera temperaturen finns funktioner som elektronisk styrning som ger en enkel reglering av temperaturen. För en effektiv belysning är skåpet utrustat med en hållbar LED-belysning. Dörren har ett stabilt metallhandtag och är dessutom omhängningsbar, vilket innebär att du kan anpassa dörrhängningen efter vad som passar bäst i just ditt kök. Överskåp i samma design som kylskåpet finns som tillbehör. Modellen K 7175 är samdesignad med frysskåpet F 7175N och passar därför bra ihop. Funktioner? Snabbinkylning ? Belysning med LED ? Omhängningsbar dörr ? Elektroniskt styrd panel Teknisk dataKlimatklass: SN-T Energiklass: A++ Energiförbrukning: 110kWh/år Ljudnivå: 39 dB(A) re 1 pW Effektklass: 0.09 kW Sladdlängd: 2.3 m Nettovolym: 324 l.KylningElektroniken blir alltmer avancerad på kylar och frysar. Digitala termometrar på utsidan har blivit vanliga finesser, liksom funktioner för snabbinkylning av skåpet. Kylar med dynamisk inkylning håller en jämn temperatur i hela skåpet, vilket är en stor fördel för den som fyller kylen ofta och gärna. I vissa fall finns också en nollzon, en zon där temperaturen är riktigt låg. Där kan alla varma produkter ställas för effektiv kylning. Snabbkylning, dynamisk kylning och nollzon. MiljöMiljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Vägglykta Teramo Konstsmide Grå

Vägglykta Teramo Konstsmide Grå
217 kr

Entrén är den delen som ska ge ifrån sig mest ljus på din fasad, ljus ger ett välkomnande intryck och det ska inte vara någon tvekan om vart man ska gå in.Lys därför upp din entré med denna diskreta vägglykta med dubbelriktad ljusspridning från Konstsmide. Lampsockel E27. Mått17 x 18 x 7 cm Snabba tips- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning. - Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat. - Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar. - Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.

Plafond Tamara Eglo Vit

Plafond Tamara Eglo Vit
908 kr

Spotlight med LED-funktion. Designad i kromat stål med detaljer av vitt glas. Levereras inklusive LED-lampor.Teknisk dataMått: 24x26 cm Kapslingsklass: IP44 Max effekt: 4x2,5W Sockel: GU10

Vägglampa Eglo Priddy Svart

Vägglampa Eglo Priddy Svart
346 kr

Fin och modern vägglampa med svart kupa som finns i flera olika varianter för att kunna fulla hela rummet med matchande lampor. Den ljusa insidan gör att lampans ljus reflekteras fint. Teknisk dataMax effekt: 1x40W Sockel: E27 Material: Stål Ljuskälla ingår ej

Taklampa Luca 4 spots Krom

Taklampa Luca 4 spots Krom
346 kr

Bred takskena i blank, kromad metall. På skenan sitter 4 st spotlights. Skulle du vilja ha ljus på någon speciell plats i rummet är det inga problem, spotlightsen är riktbara. Den stilrena designen gör denna lampa lika självklar i hallen som i kök och sovrum. Denna modell finns med 2, 3 och 4 st spotlights. Lampor ingår ej. Lampan är jordad.Teknisk dataSockel: E14 Ljuskällor: 4 Watt: 40

Överskåp Borö Trinette EC600

Överskåp Borö Trinette EC600
6 860 kr

Trinette Överskåp EC600 mm monteras ovanpå ett befintligt Trinettekök och har plats för bl a mikrovågsugn. Det levereras helt färdigt för installation och har ett vitt stänkskydd invändigt. Passar till Trinette underdel ETN650, ETN651, ETN662, som beställs separat! EgenskaperFinns i höger- eller vänsterutförande (dörrens hängning) Säkerhetsbrytare för kokplatta och elarmatur LED belysning med dubbla jordade eluttag och 30 minuters timer för uttagen. Stomme i vit melaminfoliebelagd spånskiva Luckor och frontplattor i vit melaminfoliebelagd spånskiva försedda med kantlist och därefter lackade 2 ggrFakta- Dubbla jordade eluttag: 1-fas 230V - 30 min timer eluttag: Ja - LED Belysning: Ja - Dörrströmbrytare: 1-fas 230V - Inkoppling glaskeramikhäll: 1-fas 230V - Sladdlängd glaskeramikhäll (m): 1,3 Mått och vikt - Bredd (mm): 600 - Höjd (mm): 1200 - Djup (mm): 620 - Vikt (kg): 60

Cremona Vägglykta Konstsmide Grå

Cremona Vägglykta Konstsmide Grå
579 kr

Entrén är den delen som ska ge ifrån sig mest ljus på din fasad, ljus ger ett välkomnande intryck och det ska inte vara någon tvekan om vart man ska gå in. Lys upp din entré med denna moderna vägglykta från Konstsmide. Mått8 x 11 x 17 cm Snabba tips- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning. - Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat. - Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar. - Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Lamphållare E27 Malmbergs Guld. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.