Handspruta Hozelock

Handspruta Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Handspruta Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Liten handspruta med genomskinlig, graderad flaska. Justerbart munstycke från fin stråle till dimma.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 36 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Handspruta Hozelock
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Sommarpelargon

Sommarpelargon
10 kr

Pelargoner är mycket vanliga blommor, faktiskt en av våra mest populära i Sverige. Den har en historia som en överklassens blomma i slott och herrgårdar under 1800-talet, varefter den undan för undan positionerat sig som en folklig favorit i folkhemmen. Denna färgstarka sommarväxt är mycket lätt att sköta och ger blommor under hela sommarsäsongen, såväl som långt in på hösten. Pelargonium zonale är den vanligaste pelargonen och är mer upprätt i sin form, till skillnad från sin syster pelargonium peltatum, som är en hängväxt av mer liggande slag. Pelargonen trivs bäst under varma somrar och ljusa, milda vintrar. Våra skötseltips är att hålla jorden fuktig genom regelbunden bevattning och placera plantan i så mycket solljus som möjligt, men låt inte den gassande solen torka ut pelargonen! Tänk även på att låta jorden torka mellan vattningarna. Håll plantan skyddad från vind. Pelargonen trivs både inom- och utomhus, i balkonglådor, amplar, urnor eller rabatter. Skador och sjukdomar är inte så vanligt på pelargoner, men ibland kan de drabbas av bladlöss, vilket man får se upp med. När plantan blir äldre kan så kallad pelargonrost uppstå, vilket leder till att gulaktiga fläckar på bladens översida och rödbruna prickar eller ringar på undersidan. Då rekommenderar vi att ta bort sådana angripna blad och att försöka sänka luftfuktigheten i miljön.SpecifikationFöredragen temperatur: 10-20 grader celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Fyrkantspridare Pro Metall Hozelock

Fyrkantspridare Pro Metall Hozelock
499 kr

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 20 strålar och fem dimstrålar. Vattenspridaren täcker en yta på max 19x17 meter eller 320 kvm. Bevattningsbredden är justerbar och strålarna går att ställa in på fin spray för känsliga frön och groddplantor eller jetstråle för gräsmattor och etablerade plantor. Kopplingshane av hårdpläterad metall.

Tryckspruta

Tryckspruta
159 kr

Tryckspruta med kapacitet för 7 liter vätska. Flaskan är genomskinlig och graderad för exakt blandning och dosering av kemikalier. Ergonomiskt handtag.

Krankoppling

Krankoppling
20 kr

Kvalitetskontakt i mässing med invändig gänga.

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå
759 kr

Robust, anti-kross slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Bukettspirea 30cm

Bukettspirea 30cm
199 kr

Bukettspirea är en tålig buske som får mängder med små vita blommor i klasar. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Jord: Planteringsjord. Näring: Trädgårdsgödsel och naturgödsel.

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs
149 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är en tvåvägs snabbkoppling avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen. Med denna tvåvägskoppling har du möjlighet att snabbkoppla två olika slangar med separat avstängning. Välj att använda en eller båda slangarna med de enkla, röda vreden.

Skarvkoppling Hozelock

Skarvkoppling Hozelock
50 kr

Skarvsladd för att ansluta 4 mm microslang med 13 mm matarslang eller förlänga två 4 mm microslangar. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Bevattning Tilläggssats Krukset

Bevattning Tilläggssats Krukset
269 kr

Man kan använda 3st bevattningstråd som max på en vattenbehållare. Det går utmärkt att ansluta fler rör med varandra. - För 1 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 3 veckor. - För 2 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 2 veckor. - För 3 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 1 vecka. 1 st kruka rymmer: 8,5 liter. Mått (br x dj x hö): 22 x 22 x 20 cm. Bevattningstråg (br x dj x hö): 57 x 25 x 8 cm.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Handspruta Hozelock. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.