Handspruta Hozelock

Handspruta Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Handspruta Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Liten handspruta med genomskinlig, graderad flaska. Justerbart munstycke från fin stråle till dimma.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 36 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Handspruta Hozelock
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Sprutpistol Hozelock

Sprutpistol Hozelock
249 kr

Sprutpistol Jet Plus från Hozelock har två separata sprutmönster ? jetstråle eller kona. Sprutpistolen har pulverlackerad gjuten meallkropp och avtryckare låsbar i läge på eller av.

Bevattningstimer mekanisk Hozelock

Bevattningstimer mekanisk Hozelock
249 kr

Vrid manuellt på inställningsratten för bevattning från 5 minuter upp till 120 minuter. Det behövs inget batteri för timern.Inloppsdimension 1/2" eller 3/4".HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Tryckspruta Hozelock

Tryckspruta Hozelock
259 kr

Tryckspruta som ger en enkel, korrekt och sparsam applicering av vatten, bekämpningsmedel mot insekter och svamp samt vattenlösliga gödningsmedel. Trycksprutan har "sista droppen-teknik", vilket innebär att när hela flaskan är trycksatt kan allt innehåll tömmas utan att användaren behöver stanna till för att pumpa upp trycket igen.Denna teknik sparar både tid och arbete för dig! - Genomskinlig, graderad flaska för exakt blandning och dosering av kemikalier - Vid öppning för enkel påfyllning och tömning - Trycksprutan har ett ergonomiskt pumphandtag som underlättar pumpningen - Munstycket kan regleras från fin stråle till dimma - Max. kapacitet 5L, totalvolym 7LHozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Buxbom 21 cm

Buxbom 21 cm
99 kr

Buxbom är en lättskött vintergrön växt som har använts i många hundra år, men är nu mer populär än någonsin! Buxbom kan både vara vackert formklippt i en kruka eller användas som en låg häck som avgränsare i trädgården. Buxbom är enkel att placera och trivs på en lätt skuggig till en solig plats, den är väldigt tålig och användbar. Man kan beskära buxbom till olika figurer så fort tjälen gått ur marken. Då buxbom är lätt giftig är det en god idé att använda handskar vid beskäringen. Klipp gärna ett par gånger under sommaren men undvik beskärning under väldigt varma soliga dagar och sent på sommaren.Specifikation Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Skarvkoppling 1/2"

Skarvkoppling 1/2"
20 kr

Mellandel för att snabbt koppla samman två slangar som har snabbkopplingar. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Väggfäste Hozelock

Väggfäste Hozelock
61 kr

Väggfäste från Hozelock som fäster matarslangen mot vägg eller staket. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Regnmätare

Regnmätare
50 kr

Snyggt designad regnmätare i svart metall. Bredd : 10 cm Höjd : 120 cm

Minisprinkler 360 grader Hozelock

Minisprinkler 360 grader Hozelock
67 kr

Helroterande minisprinkler med justerbart flöde. Kommer i 2-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Fälgborste Hozelock

Fälgborste Hozelock
229 kr

Mjuk fälgborste med flödeskontroll för på/av. Avsedd för rengöring av lättmetallfälgar och fälgsidor. Fälgborsten kan användas med schampostavarna från Hozelock (artikel 7038129).HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Handspruta Hozelock. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.