Krankoppling

Krankoppling till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krankoppling online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Kvalitetskontakt i mässing med invändig gänga.

Endast: 20 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, slangkopplingar, trädgård.
 


Recension:
Krankoppling
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Microjetmunstycke dimma Hozelock

Microjetmunstycke dimma Hozelock
50 kr

Microjet som ger en mjuk, koncentrerad dimma. Kommer i 6-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppmunstycke serie Hozelock

Droppmunstycke serie Hozelock
57 kr

Självreglerande droppmunstycke från Hozelock som ger ett konstant flöde på 4 l/t oberoende av vattentryck. Avsedd för seriekoppling. Kommer i 5-pack och passar till 4 mm Microslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
189 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Matarslang Hozelock

Matarslang Hozelock
269 kr

Flexibel och UV-beständig matarslang från Hozelock. 13mm x 25m.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Lavendel 17 cm

Lavendel 17 cm
60 kr

Lavendel är en vacker och väldoftande växt som passar utmärkt i rabatter och på balkongen. Eller varför inte i en stor kruka utanför entrén? Lavendeln vill helst ha mycket solljus och vara planterad i en kalkrik lätt sandjord. Men den klarar även väldränerad lätt lerjord.Specifikation Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Slangkoppling 1/2"

Slangkoppling 1/2"
20 kr

Slangkoppling 1/2" från Green IT. Passar övriga fabrikat.

Vattenkanna Structure 2 L Hammarplast Lime

Vattenkanna Structure 2 L Hammarplast Lime
30 kr

Liten och smidig vattenkanna med greppvänligt handtag och bra hällpip.

Vattenslang

Vattenslang
89 kr

Trädgårdsslang med tre lager som uppfyller de nödvändigaste kraven för hemmabrukaren. Klarar min. 24 bars vattentryck.

Dränkbar pump SUB 12000 DS Comfort AL-KO

Dränkbar pump SUB 12000 DS Comfort AL-KO
900 kr

Robust, behändig och effektstark. Ytsugning till 3 mm. Med flödesmängder på upp till 9.500 l/h. Perfekt vid utpumpning av pooler, cisterner, brunnar eller översvämmade källare. Med reglerbar pumpfot.Teknisk dataMotortyp : Elektrisk Ytsugning till (mm): 3 Kabellänge (m): 10 Effekt (watt): 550 Produkt storlek (LxBxH): 18,7x19,0x29,3 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 8 Max. kapacitet l/t: 9 500 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Ytsugning: Ja Vikt ca. (kg.): 5,8

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krankoppling. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.