Microslang Hozelock

Microslang Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Microslang Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Flexibel, UV-beständig och liten anslutningsslang för tillförsel till individuella växter.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 67 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, slangar, trädgård.
 


Recension:
Microslang Hozelock
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Skarvkoppling 1/2"

Skarvkoppling 1/2"
20 kr

Mellandel för att snabbt koppla samman två slangar som har snabbkopplingar. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Tryckspruta Hozelock

Tryckspruta Hozelock
259 kr

Tryckspruta som ger en enkel, korrekt och sparsam applicering av vatten, bekämpningsmedel mot insekter och svamp samt vattenlösliga gödningsmedel. Trycksprutan har "sista droppen-teknik", vilket innebär att när hela flaskan är trycksatt kan allt innehåll tömmas utan att användaren behöver stanna till för att pumpa upp trycket igen.Denna teknik sparar både tid och arbete för dig! - Genomskinlig, graderad flaska för exakt blandning och dosering av kemikalier - Vid öppning för enkel påfyllning och tömning - Trycksprutan har ett ergonomiskt pumphandtag som underlättar pumpningen - Munstycket kan regleras från fin stråle till dimma - Max. kapacitet 5L, totalvolym 7LHozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Väggfäste Hozelock

Väggfäste Hozelock
61 kr

Väggfäste från Hozelock som fäster matarslangen mot vägg eller staket. Kommer i 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprutpistol Hozelock

Sprutpistol Hozelock
249 kr

Sprutpistol Jet Plus från Hozelock har två separata sprutmönster ? jetstråle eller kona. Sprutpistolen har pulverlackerad gjuten meallkropp och avtryckare låsbar i läge på eller av.

Minisprinkler 360 grader Hozelock

Minisprinkler 360 grader Hozelock
67 kr

Helroterande minisprinkler med justerbart flöde. Kommer i 2-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Regnmätare

Regnmätare
50 kr

Snyggt designad regnmätare i svart metall. Bredd : 10 cm Höjd : 120 cm

Fälgborste Hozelock

Fälgborste Hozelock
229 kr

Mjuk fälgborste med flödeskontroll för på/av. Avsedd för rengöring av lättmetallfälgar och fälgsidor. Fälgborsten kan användas med schampostavarna från Hozelock (artikel 7038129).HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Vattenkanna Structure 2 L Hammarplast Lime

Vattenkanna Structure 2 L Hammarplast Lime
30 kr

Liten och smidig vattenkanna med greppvänligt handtag och bra hällpip.

Tryckspruta Viton 1,25 liter Hozelock

Tryckspruta Viton 1,25 liter Hozelock
769 kr

Liten kraftig och lättanvänd handtryckspruta för avfettningsmedel. Flaskan är genomskinlig och graderad. Stor öppning för påfyllning. Låsbar flödeskontroll bekväm. Tekniska dataMax kapacitet: 1,25 liter Justerbart munstycke: fin stråle till dimma Låsbar flödeskontroll: ja

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Microslang Hozelock. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.