Microslang Hozelock

Microslang Hozelock till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Microslang Hozelock online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Flexibel, UV-beständig och liten anslutningsslang för tillförsel till individuella växter.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Endast: 67 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, slangar, trädgård.
 


Recension:
Microslang Hozelock
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Sommarpelargon

Sommarpelargon
10 kr

Pelargoner är mycket vanliga blommor, faktiskt en av våra mest populära i Sverige. Den har en historia som en överklassens blomma i slott och herrgårdar under 1800-talet, varefter den undan för undan positionerat sig som en folklig favorit i folkhemmen. Denna färgstarka sommarväxt är mycket lätt att sköta och ger blommor under hela sommarsäsongen, såväl som långt in på hösten. Pelargonium zonale är den vanligaste pelargonen och är mer upprätt i sin form, till skillnad från sin syster pelargonium peltatum, som är en hängväxt av mer liggande slag. Pelargonen trivs bäst under varma somrar och ljusa, milda vintrar. Våra skötseltips är att hålla jorden fuktig genom regelbunden bevattning och placera plantan i så mycket solljus som möjligt, men låt inte den gassande solen torka ut pelargonen! Tänk även på att låta jorden torka mellan vattningarna. Håll plantan skyddad från vind. Pelargonen trivs både inom- och utomhus, i balkonglådor, amplar, urnor eller rabatter. Skador och sjukdomar är inte så vanligt på pelargoner, men ibland kan de drabbas av bladlöss, vilket man får se upp med. När plantan blir äldre kan så kallad pelargonrost uppstå, vilket leder till att gulaktiga fläckar på bladens översida och rödbruna prickar eller ringar på undersidan. Då rekommenderar vi att ta bort sådana angripna blad och att försöka sänka luftfuktigheten i miljön.SpecifikationFöredragen temperatur: 10-20 grader celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå

Vattenslang Ultramax Hozelock Grå
759 kr

Robust, anti-kross slang med 5 lager med TNT? anti-twist teknologi och ErgoRibs. Soft & Flex? teknologi gör slangen till extremt stötabsorberande - miljoner med små, perfekta luftbubblor som absorberar de ansträngningar och påfrestningar som kan göra att slangen veckar sig. Risken för att slangen veckas minskar och livslängden ökar.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs

Krankoppling Hozelock, utv gäng 2-vägs
149 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är en tvåvägs snabbkoppling avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen. Med denna tvåvägskoppling har du möjlighet att snabbkoppla två olika slangar med separat avstängning. Välj att använda en eller båda slangarna med de enkla, röda vreden.

Fyrkantspridare Pro Metall Hozelock

Fyrkantspridare Pro Metall Hozelock
499 kr

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 20 strålar och fem dimstrålar. Vattenspridaren täcker en yta på max 19x17 meter eller 320 kvm. Bevattningsbredden är justerbar och strålarna går att ställa in på fin spray för känsliga frön och groddplantor eller jetstråle för gräsmattor och etablerade plantor. Kopplingshane av hårdpläterad metall.

Bevattning Tilläggssats Krukset

Bevattning Tilläggssats Krukset
269 kr

Man kan använda 3st bevattningstråd som max på en vattenbehållare. Det går utmärkt att ansluta fler rör med varandra. - För 1 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 3 veckor. - För 2 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 2 veckor. - För 3 st bevattningstråg räcker vattnet i genomsnitt 1 vecka. 1 st kruka rymmer: 8,5 liter. Mått (br x dj x hö): 22 x 22 x 20 cm. Bevattningstråg (br x dj x hö): 57 x 25 x 8 cm.

Vattenkanna Magnolia Svart

Vattenkanna Magnolia Svart
50 kr

Smidig vattenkanna i bra storlek som gör skötseln av dina blommor till ett nöje. Välj mellan fyra vackra färger.

Tryckpump JET 4000 Comfort AL-KO

Tryckpump JET 4000 Comfort AL-KO
1 995 kr

Högt tryck och stor flödesmängd. XXL-filter som är enkelt att rengöra. Inbyggt torrgångsskydd. Tillförlitlig, tystgående drift. Energisparande. Med Flow-Control-SystemTeknisk dataMotortyp: Elektrisk Förfilter: Ja Effekt (watt): 1000 Produkt storlek (LxBxH): 47,6x20,8x35,0 cm Max. Insugningshöjd: 8 Max. Tryckhöjd (m): 45 Max. kapacitet l/t: 4 000 Pumpmekanism: 1-stegs Sug-/tryckledning Ø: G 1" (33,3 mm) Trockenlaufschutz: Ja Vikt ca. (kg.): 10,8

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO
496 kr

Robust, behändig och effektstark. Ytsugning till 25 mm. Med flödesmängder på upp till 6.500 l/h. Perfekt vid utpumpning av pooler, cisterner, brunnar eller översvämmade källare.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Ytsugning till (mm): 25 Kabellänge (m): 10 Effekt (watt) :250 Produkt storlek (LxBxH): 21,3x15,0x27,4 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 6 Max. kapacitet l/t: 6 500 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Vikt ca. (kg.): 4

Tryckspruta 1L Hozelock

Tryckspruta 1L Hozelock
159 kr

Tryckspruta för trädgården med justerbart munstycke från fin stråle till dimma. Munstycke med lång räckvidd, 11 cm.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Microslang Hozelock. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.