Sommarpelargon

Sommarpelargon till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Sommarpelargon online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Pelargoner är mycket vanliga blommor, faktiskt en av våra mest populära i Sverige. Den har en historia som en överklassens blomma i slott och herrgårdar under 1800-talet, varefter den undan för undan positionerat sig som en folklig favorit i folkhemmen. Denna färgstarka sommarväxt är mycket lätt att sköta och ger blommor under hela sommarsäsongen, såväl som långt in på hösten. Pelargonium zonale är den vanligaste pelargonen och är mer upprätt i sin form, till skillnad från sin syster pelargonium peltatum, som är en hängväxt av mer liggande slag. Pelargonen trivs bäst under varma somrar och ljusa, milda vintrar. Våra skötseltips är att hålla jorden fuktig genom regelbunden bevattning och placera plantan i så mycket solljus som möjligt, men låt inte den gassande solen torka ut pelargonen! Tänk även på att låta jorden torka mellan vattningarna. Håll plantan skyddad från vind. Pelargonen trivs både inom- och utomhus, i balkonglådor, amplar, urnor eller rabatter. Skador och sjukdomar är inte så vanligt på pelargoner, men ibland kan de drabbas av bladlöss, vilket man får se upp med. När plantan blir äldre kan så kallad pelargonrost uppstå, vilket leder till att gulaktiga fläckar på bladens översida och rödbruna prickar eller ringar på undersidan. Då rekommenderar vi att ta bort sådana angripna blad och att försöka sänka luftfuktigheten i miljön.SpecifikationFöredragen temperatur: 10-20 grader celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Endast: 10 kr

I kategorin Bevattning finner du blommor, trädgård, trädgårdsskötsel.
 


Recension:
Sommarpelargon
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Vattenslang Select Hozelock Grå

Vattenslang Select Hozelock Grå
189 kr

Slitstark slang för allmänt bruk. 4 lager med kryssarmerad förstärkning och ErgoRibs.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slanghållare 30 m

Slanghållare 30 m
60 kr

Vit slanghållare till 30 m slang. I pulverlackerad ståltråd.

Slangkopplingssats

Slangkopplingssats
60 kr

Snabbkopplingar med infästning för att passa både ½? och ¾? slang (13-16mm). Förhindrar ofrivillig frånkoppling. 1 st. snabbkoppling med stopp 1 st. snabbkoppling utan stopp 1 st. 1?? krankoppling 1 st. ¾?? ? 1?? adapter 1 st. ½?? ? ¾?? adapter

Matarslang Hozelock

Matarslang Hozelock
269 kr

Flexibel och UV-beständig matarslang från Hozelock. 13mm x 25m.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppmunstycke serie Hozelock

Droppmunstycke serie Hozelock
57 kr

Självreglerande droppmunstycke från Hozelock som ger ett konstant flöde på 4 l/t oberoende av vattentryck. Avsedd för seriekoppling. Kommer i 5-pack och passar till 4 mm Microslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprinklerpistol

Sprinklerpistol
129 kr

Sprinklerpistol med greppvänligt handtag som har en robust metallkonstruktion med en gedigen känsla. Tumreglage som är smidigt och steglöst och som både öppnar/stänger samt ställer trycket ? allt i en enda rörelse. Sprinklerpistolen har 9 olika strålformer.

Lavendel 17 cm

Lavendel 17 cm
60 kr

Lavendel är en vacker och väldoftande växt som passar utmärkt i rabatter och på balkongen. Eller varför inte i en stor kruka utanför entrén? Lavendeln vill helst ha mycket solljus och vara planterad i en kalkrik lätt sandjord. Men den klarar även väldränerad lätt lerjord.Specifikation Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Skarvkoppling Hozelock

Skarvkoppling Hozelock
40 kr

Med skarvkopplingen från Hozelock kopplar du snabbt samman två slangar som har snabbkopplingar. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Microjetmunstycke dimma Hozelock

Microjetmunstycke dimma Hozelock
50 kr

Microjet som ger en mjuk, koncentrerad dimma. Kommer i 6-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Sommarpelargon. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.