Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trädgårdsdusch SOFT online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Endast: 139 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Recension:
Trädgårdsdusch SOFT
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Styrbeslag Hozelock

Styrbeslag Hozelock
169 kr

Styrbeslag i grå plast för att rikta trädgårdsslangen. Passar för vägg och hörn. Kan monteras vågrätt och lodrätt.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Hankoppling SOFT 1/2" och 3/4"

Hankoppling SOFT 1/2" och 3/4"
20 kr

Krankoppling för utvändig gänga ½? och ¾? är avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen. Gängan är ¾? och en reduktionsring med gänga ½? medföljer. Belagd med bekväm TPR-beläggning.

Slangset 20 m

Slangset 20 m
100 kr

Komplett slangset bestående av 20 m ½? trädgårdsslang, 2 st snabbkoppling för trädgårdsslang ½?, 1 st krankoppling för utvändig gänga ½? eller ¾?. Max tryck: 18 bar. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Snabbkoppling Metall Hozelock

Snabbkoppling Metall Hozelock
90 kr

Snabbkoppling med hölje av metall för trädgårdsslang. Det här är en snabbkoppling av hög kvalitet som används för att snabbt och enkelt ansluta trädgårdsslangen till exempelvis en kran eller annan slangdetalj med motsvarande koppling. Höljet är tillverkat i nickelpläterad mässing vilket gör den tålig, hållbar och frostbeständig. Alla detaljer inuti kopplingen är tillverkade av extra hållbar industriplast. Tre kraftiga klor av acetylplast håller fast kopplingsdelen mot hanen. En nippel med hullingar på insidan håller slangen i ett fast grepp. På utsidan är kopplingen försedd med mjuka tryckytor och är därför greppvänlig även med blöta händer. Den flexibla anslutningen minskar risken för att slangen knixar sig vid kopplingen.

Utkastare Fällbar Silvermetallic

Utkastare Fällbar Silvermetallic
294 kr

Fällbar utkastare 90 mm är tillverkad av varmförzinkad stålplåt och används då du vill ta till vara på regnvattnet, t.ex. i en tunna för att använda till bevattning. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Den fällbara utkastare monteras på stuprör som är anslutna till dagvattenledning för att vid behov kunna samla regnvatten i vattentunna.Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.VattenavrinningAtt vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.MonteringDen fällbara utkastaren monteras i änden av stupröret

Minisprinkler 360 grader Hozelock

Minisprinkler 360 grader Hozelock
67 kr

Helroterande minisprinkler med justerbart flöde. Kommer i 2-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Microjetmunstycke dimma Hozelock

Microjetmunstycke dimma Hozelock
50 kr

Microjet som ger en mjuk, koncentrerad dimma. Kommer i 6-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Droppmunstycke slangände Hozelock

Droppmunstycke slangände Hozelock
46 kr

Självreglerande droppmunstycke som ger ett konstant flöde på 4l/t vid minst 1 bar. För slangände som kopplas till en vattenkran. Kommer som 5-pack. Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Dränkbar pump DRAIN 20000 HD AL-KO

Dränkbar pump DRAIN 20000 HD AL-KO
1 895 kr

Kraftfull pump för smutsvatten för extrema krav! Med flytande partiklar upp till 38 mm i diameter är pumpen idealisk för smutsvatten. Lång livslängd på grund av rostfritt pumphus och slitstarka Vortex pumphjul. - Flottör för automatisk in-och urkoppling - Stark, underhållsfri motor med inbyggd termobrytare för att skydda mot överbelastning - Idealisk exempelvis vid torrläggning av översvämmade byggropar eller undanröjning vid översvämning. Men inte sandigt vatten.Teknisk dataMotortyp : Elektrisk Kabellänge (m): 10 Effekt (watt): 1300 Produkt storlek (LxBxH): 23,20x23,20x37,40 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 7 Max. Tryckhöjd (m): 10 Max. kapacitet l/t: 20 000 Max. Partikelstorlek (mm): 38 Pumputgång Ø G 2,0" (59,6 mm) Vikt ca. (kg.): 8

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Trädgårdsdusch SOFT. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.