Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trädgårdsdusch SOFT online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Endast: 139 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, byggmax, byggmax trädgård, trädgård.
 


Recension:
Trädgårdsdusch SOFT
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Krankoppling Hozelock

Krankoppling Hozelock
40 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga ½? och ¾? är avsedd att sätta på exempelvis trädgårdskranen för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen.

Vattenutkastare FM Mattson

Vattenutkastare FM Mattson
1 645 kr

Varför nöja sig med bara kallvatten utanför huset? Med vår dubbla trädgårdskran kan du tvätta bilen, fylla poolen eller koppla till trädgårdsduschen med den temperatur du önskar. Avstängningen är frostfritt placerad på insidan väggen så den tömmer sig själv när du stänger av vattnet. Kranen är fryssäker utan slang. För kall- och varmvatten Med typgodkända backventiler Väggbricka: Höjd 70, bredd 180, skruvhål c/c 172

Slangklämmor 40 delar

Slangklämmor 40 delar
99 kr

Sortimentslåda med slangklämmor i rostfritt. Den praktiska förvaringslådan med snäpplock och bärhandtag har 7 fack med slangklämmor i 5 olika storlekar och en slangklämsmejsel. Innehåll12 st 7/16 mm 10 st 10/23 mm 10 st 19/27 mm 4 st 21/38 mm 3 st 19/44 mm Slangklämsmejsel

Markhållare Hozelock

Markhållare Hozelock
50 kr

Markhållare som håller microslangen i rätt läge. Kommer som 10-pack.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Tryckreducerare Hozelock

Tryckreducerare Hozelock
149 kr

Tryckreduceraren från Hozelock minskar kranvattentrycket till 1,5 bar (20 psi) för bästa prestanda. Levereras med 13 mm och 4 mm utlopp.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Microslang Hozelock

Microslang Hozelock
67 kr

Flexibel, UV-beständig och liten anslutningsslang för tillförsel till individuella växter.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprutpistol Hozelock

Sprutpistol Hozelock
249 kr

Sprutpistol Jet Plus från Hozelock har två separata sprutmönster ? jetstråle eller kona. Sprutpistolen har pulverlackerad gjuten meallkropp och avtryckare låsbar i läge på eller av.

Pulsatorspridare 450 m2 Hozelock

Pulsatorspridare 450 m2 Hozelock
179 kr

Pulsatorspridare med justerbar yttäckning från 65 till 360 grader. Justerbart vattenflöde: kort räckvidd med två kombinerade strålfunktioner såsom finstrålig spray och pulserande spray eller lång räckvidd med pulserande jetstråle. Metallspjut, bevattning i cirkel eller del av cirkel. Täcker en yta på max 450 m². Möjlig att använda tillsammans med andra sprinkler i kombination med redskapskopplingen 7038118.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

PEM-koppling 90° 32mm

PEM-koppling 90° 32mm
60 kr

Plaströrskoppling vinkel med O-ringstätning för PEM och PEL-rör. Används för tillvatten. Tål tryck PE 80(PN12.5). Både under och ovan mark. Användningsområde: Tappvatten, bevattning Material: NBR, Polypropylen Arbetstemperatur: +25°C Max arbetstryck: PN 16

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Trädgårdsdusch SOFT. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.