Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trädgårdsdusch SOFT online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Endast: 129 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Trädgårdsdusch SOFT
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Skarvkoppling Hozelock

Skarvkoppling Hozelock
40 kr

Med skarvkopplingen från Hozelock kopplar du snabbt samman två slangar som har snabbkopplingar. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slangkopplingssats SOFT 3 delar

Slangkopplingssats SOFT 3 delar
50 kr

Set med slangkopplingar bestående av en snabbkoppling för slang ½?, en en snabbkoppling med stopp för slang ½? och en krankoppling för utvändig gänga ¾? alternativt ½?. Belagd med bekväm TPR-beläggning. Passar ihop med snabbkopplingar av andra fabrikat.

Slangvinda Auto Reel 40m Hozelock

Slangvinda Auto Reel 40m Hozelock
1 895 kr

Slangvinda med automatisk tillbakarullning för fast montering på väggen. Dra ut slangen till önskad längd och lås fast den medan du vattnar. Efteråt drar du lite i slangen för att släppa spärren och låter slangen automatiskt rulla tillbaka in i hållaren med hjälp av uppvindningsmekanismen. Hela vindan monteras på vägg och är vridbar i 180 grader för att slangen ska kunna dras ut åt valfritt håll. Slangvindan levereras med 11,5 mm Maxi Pro slang, 2 m matarslang, väggfäste, munstycke, snabbkoppling, stoppkoppling och krankoppling för ½? och ¾?.

Tulpanmix

Tulpanmix
10 kr

Tulpaner är en mycket populär lökväxt. Tulpaner säljs ofta som snittblommor men är också mycket lättodlade och drabbas sällan av sjukdomar. För att lyckas med planteringen av dina tulpaner ska du välja så stora lökar som möjligt. Odlingsplatsen ska vara i varm och väldränerad jord med högt pH-värde för att undvika förruttning av löken. Vi rekommenderar att sätta många lökar tillsammans för att fylla rabatten och förhöja effekten genom tätare växtlighet. Tulpaner planteras ofta i rabatten men går också utmärkt att sätta i kruka. Tänk då på att använda en stor kruka som tål frost. Tulpaner gror bäst i temperaturer om 1-6 grader Celsius. Blir det varmare än så får tulpanen svårt att gro. Tulpanlöken är mycket härdig, vilket är starkt knutet till lökens storlek. Placera tulpanen i bra jord och håll den skyddad från vind så är sannolikheten stor att tulpanen återkommer många år! SpecifikationFöredragen temperatur: 1-6 grader Celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbundet bevattning

Slanghållare vägg

Slanghållare vägg
50 kr

Slanghållare för enkel upphängning av trädgårdsslangen på väggen. Passar för slangar på upp till 60 meter. Mått: 485x165x240 mm

Packningssats 9 delar

Packningssats 9 delar
30 kr

Set med packningar för snabbkopplingar till trädgårdsslang bestående av 3 st packning ½?, 3 st packning ¾? och 3 st O-ringar. Passar alla fabrikat av snabbkopplingar för trädgårdsslangar.

Microjetmunstycke 360 grader Hozelock

Microjetmunstycke 360 grader Hozelock
81 kr

Microjet med justerbart flöde för hela cirklar. Kommer i 3-pack.Passar till 4 mm Microslang och 13 mm Matarslang.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Tryckspruta Viton Hozelock

Tryckspruta Viton Hozelock
919 kr

Kraftig tryckspruta för avfettningsmedel med pump, strålrör och munstycke i rostfritt stål för extra tålighet. Sprutan klarar stora ytor i ett svep. Täckning: 210 kvm / 300 kvm

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO
496 kr

Robust, behändig och effektstark. Ytsugning till 25 mm. Med flödesmängder på upp till 6.500 l/h. Perfekt vid utpumpning av pooler, cisterner, brunnar eller översvämmade källare.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Ytsugning till (mm): 25 Kabellänge (m): 10 Effekt (watt) :250 Produkt storlek (LxBxH): 21,3x15,0x27,4 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 6 Max. kapacitet l/t: 6 500 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Vikt ca. (kg.): 4

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Trädgårdsdusch SOFT. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.