Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trädgårdsdusch SOFT online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Endast: 354 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Trädgårdsdusch SOFT
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Dränkbar pump DRAIN 7500 Classic AL-KO

Dränkbar pump DRAIN 7500 Classic AL-KO
718 kr

Effektstark och solid. Flödesmängder upp till 7 500 l/t. Garanterat genomflöde tack vare konstruktionen på Vortex-pumphjulet. Universell vinkelanslutning ingår. Kraftfull och behändig.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Kabellänge (m): 10 Effekt (watt): 450 Produkt storlek (LxBxH): 21,3x15,2x30,8 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 6 Max. kapacitet l/t 7 500 Max. Partikelstorlek (mm): 30 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Vikt ca. (kg.): 4,4

Slang Super Tricoflex 12,5 mm Hozelock

Slang Super Tricoflex 12,5 mm Hozelock
449 kr

Trädgårdsslang med slät och följsam yta och låg vikt, men av hög kvalitet som inte trasslar sig eller vrider sig. Slangen glider smidigt genom trädgården och är enkel och hantera eller rulla in i slangförvaringen. Slangen består av fem lager med trikåarmerad förstärkning och skyddad mot UV-ljus och frost. Innehåller inga ftalater eller tungmetaller.

Slangvinda Auto Reel Hozelock

Slangvinda Auto Reel Hozelock
1 084 kr

Slangvinda med automatisk tillbakarullning för fast montering på väggen. Dra ut slangen till önskad längd och lås fast den medan du vattnar. Efteråt drar du lite i slangen för att släppa spärren och låter slangen automatiskt rulla tillbaka in i hållaren med hjälp av uppvindningsmekanismen. Hela vindan monteras på vägg och är vridbar i 180 grader för att slangen ska kunna dras ut åt valfritt håll. Välj mellan 10 eller 20 m slang. Slangvindan levereras med 11,5 mm Maxi Pro slang, 2 m matarslang, väggfäste, munstycke, snabbkoppling, stoppkoppling och krankoppling för ½? och ¾?.

Fälgborste Hozelock

Fälgborste Hozelock
229 kr

Mjuk fälgborste med flödeskontroll för på/av. Avsedd för rengöring av lättmetallfälgar och fälgsidor. Fälgborsten kan användas med schampostavarna från Hozelock (artikel 7038129).HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Fuktslang 15 m HORTUS

Fuktslang 15 m HORTUS
179 kr

15 meter HORTUS fuktslang, perfekt till bevattning av dina rabatter, gräsmattan och i förbindelse med plantering av häck och generell nyplantering. I motsats till en vanlig trädgårdsslang är en fuktslang perforerad med många små hål längs hela slangen, så att vattnet långsamt sipprar ut i små mängder där vattnet behövs. Detta get minimalt vattenspill. Fuktslangen levereras komplett med ett mellanled och två slangkopplingar.Specifikationer:Färg: Svart och orange Längd: 15 meter Diameter: 13 mm

Slang Hozelock

Slang Hozelock
269 kr

Slang Ultraflex från Hozelock är en flexibel anti-kinkslang. Alla har någon gång upplevt slangar som viker sig och knixar sig. Ultraflexslangen har tagits fram med en Soft & Flexteknik som gör den extremt stötabsormerande. Miljoner små luftbubblor i materialet tar upp de påfrestningar slangen utsätts för och minskar risken för att slangen ska vecka sig. Den har fem lager med anti-twist teknologi och ErgoRibs. Det innebär inte bara bekvämare trädgårdsarbete utan irriterande stopp utan det förlänger också slangens livslängd. FaktaFärg: gul Dimension: 12,5 mm Längd: 20 m

Reparator 3/4" Hozelock

Reparator 3/4" Hozelock
73 kr

Denna reparator används för att sammankoppla två slangar eller för att reparera en trasig slang.Passar till slangar på 19 mm.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Sprinklerpistol Ultra Twist Hozelock

Sprinklerpistol Ultra Twist Hozelock
295 kr

En unik sprutpistol med flera användningsområden som enkelt kan ändras till en spridare eller punktmarkera en plats med bevattning. - Låsbar avtryckare med justerbart flöde och separat flödeskontroll - Sprinklerpistol med 3 olika sprutmönster: strilspray, jetstråle och snabbfyllning - Spridare täcker upp till 69m².HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Regnmätare Simple

Regnmätare Simple
30 kr

Stilren och snygg regnmätare i koppar. Höjd: 80cm Bredd: 8cm

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Trädgårdsdusch SOFT. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.