Trädgårdsdusch SOFT

Trädgårdsdusch SOFT till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Trädgårdsdusch SOFT online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Reglerbar duschpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder och 45 cm långt skaft. Lättare att komma åt att vattna känsliga växter som rosor med mjuk dusch under blad och blommor. Anpassa strålbilden efter behovet. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av ½? snabbkoppling för trädgårdsslang.

Endast: 354 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Trädgårdsdusch SOFT
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Vattenslang ToppYellow?

Vattenslang ToppYellow?
169 kr

Högklassig slang för kvalitetsmedvetna konsumenter och yrkespersoner. ToppYellow? lämpar sig för många olika användningsområden, och tack vare dess goda tryckhållfasthet kan man även använda den som tryckluftsslang. Den ftalatfria ToppYellow? tillverkas av de bästa råmaterialen och är därför extremt säker och hållbar att använda. Slangen tål mycket hårt yttre slitage, som nötning, drag och överkörning. Det fastnar ingen smuts på den släta slangen och den är lätt att dra över olika markytor.Teknisk informationPrimärt användningsområde: Bevattningsslang för grödor och trädgård Material: PVC (polyvinylklorid) och polyester, ftalatfri Konstruktion: Slang med korsväv i 3 lager Färg: Gul yta. Arbetstryck: 10 bar (i 20 °C temperatur enligt standarden SFS 5408) Arbetstemperatur: -20 ... +60 °C Längd: 20m

Sprutpistol Jet Spray Plus Hozelock

Sprutpistol Jet Spray Plus Hozelock
229 kr

Sprutpistol från Hozelock med tre olika sprutmönster - jetstråle, kona och snabbfyllning. Speciellt lämpad för rengöringsarbeten. Vattensprutaren har ett komfortabelt mjukgreppsmaterial och låsbar avtryckare med justerbart flöde och separat flödeskontroll.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Reparator Hozelock 12,5-15 mm

Reparator Hozelock 12,5-15 mm
40 kr

Reparator från Hozelock är en slangskarv för trädgårdsslang i dimension 12,5-15 mm. Används för att snabbt koppla samman två slangändar till en slang. Fungerar lika bra som permanent skarvning mellan två slangar som för att reparera en skadad slang.

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO

Dränkbar pump SUB 6500 Classic AL-KO
496 kr

Robust, behändig och effektstark. Ytsugning till 25 mm. Med flödesmängder på upp till 6.500 l/h. Perfekt vid utpumpning av pooler, cisterner, brunnar eller översvämmade källare.Teknisk dataMotortyp: Elektrisk Ytsugning till (mm): 25 Kabellänge (m): 10 Effekt (watt) :250 Produkt storlek (LxBxH): 21,3x15,0x27,4 cm Max. nedsänkningsdjup (m): 5 Max. Tryckhöjd (m): 6 Max. kapacitet l/t: 6 500 Pumputgång Ø: G 1,25" (41,9 mm) Vikt ca. (kg.): 4

Väggvinda flowmax Hozelock

Väggvinda flowmax Hozelock
1 590 kr

Vrid manuellt på inställningsratten för bevattning från 5 minuter upp till 120 minuter. Det behövs inget batteri för timern. Inloppsdimension 1/2" eller 3/4".

Ryggspruta Plus 12L Hozelock

Ryggspruta Plus 12L Hozelock
699 kr

Ryggspruta Plus ger en jämn och sparsam applicering av vatten, bekämpningsmedel och vattenlösliga gödningsmedel. Ryggsprutan är idealisk för större ytor och levereras med ett filter och en mixer.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Slang Hozelock

Slang Hozelock
269 kr

Slang Ultraflex från Hozelock är en flexibel anti-kinkslang. Alla har någon gång upplevt slangar som viker sig och knixar sig. Ultraflexslangen har tagits fram med en Soft & Flexteknik som gör den extremt stötabsormerande. Miljoner små luftbubblor i materialet tar upp de påfrestningar slangen utsätts för och minskar risken för att slangen ska vecka sig. Den har fem lager med anti-twist teknologi och ErgoRibs. Det innebär inte bara bekvämare trädgårdsarbete utan irriterande stopp utan det förlänger också slangens livslängd. FaktaFärg: gul Dimension: 12,5 mm Längd: 20 m

Slangvagn Hozelock

Slangvagn Hozelock
990 kr

Slangvagn för trädgårdsslang försedd med hjul. Rullen rymmer hela 90 m slang dimension 12,5 mm eller 75 m slang dimension 15 mm eller 50 m slang dimension 19 mm. Vagnen är tillverkad i förzinkat stål och högkvalitetsplast. Bred hjulbas ger en stabil gång och det höga handtaget gör vagnen lätthanterlig i trädgården. Levereras utan slang. Tekniska dataHöjd: 95 cm Bredd: 48 cm Material: förzinkat stål, plast

Krankoppling fingänga Hozelock

Krankoppling fingänga Hozelock
85 kr

Krankoppling för bland annat kökskranar med 22 mm (M22) utvändig gänga.HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Trädgårdsdusch SOFT. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.