Tryckspruta

Tryckspruta till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Tryckspruta online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Tryckspruta med kapacitet för 7 liter vätska. Flaskan är genomskinlig och graderad för exakt blandning och dosering av kemikalier. Ergonomiskt handtag.

Endast: 159 kr

I kategorin Bevattning finner du bevattning, bevattningsmunstycken, trädgård.
 


Recension:
Tryckspruta
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Sprutpistol

Sprutpistol
100 kr

Sprutpistol med greppvänligt handtag som har en robust metallkonstruktion med en gedigen känsla. Tumreglage som är smidigt och steglöst och som både öppnar/stänger samt ställer trycket ? allt i en rörelse. Sprinklerpistolen har en reglerbar stråle, från fin till hård.

Krankoppling

Krankoppling
15 kr

Kvalitetskontakt i mässing med invändig gänga.

Vattenkanna Magnolia Lime

Vattenkanna Magnolia Lime
50 kr

Smidig vattenkanna i bra storlek som gör skötseln av dina blommor till ett nöje. Välj mellan fyra vackra färger.

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock

Fyrkantspridare Pro 230 m² Hozelock
399 kr

Fyrkantspridare med vattendriven motor och 16 strålar och 5 dimmstrålar. Fin spray för frön och groddplantor och jetstråle för gräsmattor och etbalerade plantor. Spridaren har en justerbar bevattningsbredd som täcker en yta på max. 16 m x 14 m eller max. 230 m². HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Kronklematis 15cm

Kronklematis 15cm
60 kr

Klematis är en klängväxt som kan får vackra lilarosa blommor. Växten trivs med skuggigt och svalt längst ner på stammarna. Ljus: Soligt och halvskuggit Placering: Utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning Näring: Trädgårdsgödsel och benmjöl.

Sprinklerpistolsats SOFT

Sprinklerpistolsats SOFT
348 kr

Set med reglerbar strålpistolmunstycke SOFT med åtta olika strålbilder, 1 st slangkoppling ½? med stopp, 1 st slangkoppling ½? samt krankoppling för ¾? och ½? utvändig gänga. Det ergonomiskt utformade handtaget med komfortabel TPR-beläggning gör användningen funktionell och behaglig. Passar ihop med andra fabrikat av snabbkoppling för trädgårdsslang.

Krankoppling Metall Hozelock

Krankoppling Metall Hozelock
90 kr

Krankoppling Hozelock för utvändig gänga är avsedd att sätta på exempelvis vattenutkastarens kran för att kunna snabbkoppla trädgårdsslangen direkt på kranen. Krankopplingen är tillverkad av nickelpläterad mässing för att vara tålig, hållbar och frostbeständig.

Hålgörare Hozelock

Hålgörare Hozelock
31 kr

Håltagare som används för att ta hål i matarslangen samt montera isär mikrojetsprinkler. HozelockSedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!

Filterslang Hozelock, 15 m

Filterslang Hozelock, 15 m
259 kr

Filterslang är en porös slang som låter vattnet sippra ut långsamt längs hela sin längd. Slangen kan grävas ner och är avsedd exempelvis för kantrabatter, grönsaksodling och växthus. Slangen är 15 m lång och 12,5 mm i diameter och levereras med en extra koppling för att kunna koppla ihop två slangar.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Tryckspruta. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.