Hem » Färg
 

Färg

Färg till oslagbara priser ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Färg online och få den hemlevererad ✓ Snabb leverans i hela Sverige.

 
 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page

Armatursladd med lamppropp, utan jord, rak

Armatursladd med lamppropp, utan jord, rak
25 kr

Klass 2. Med lamppropp och skalad ände. 2-pol. Antal ledare: 2 Skyddsledare: Nej Area: 0.75 mm² Längd: 2200 mm Färg på yttre mantel: Vit

Elementpensel

Elementpensel
25 kr

Vinklat träskaft. Skaftlängd 330mm. För vatten- och oljebaserade färger.

Fasadpensel

Fasadpensel
25 kr

Släpper ingen borst. Hög kvalitet. För vatten- och oljebaserade färger även lasyr. Miljövänlig helt återvinningsbar. Svensktillverkad.

Anstrykare

Anstrykare
25 kr

Anstrykaren är en av de vanligaste penseltyperna, den fungerar som en allroundpensel och passar för målning av små detaljer som exempelvis fönsterkarmar, dörrar och spröjs. Anstrykaren tar upp mycket färg i förhållande till sin storlek. Penseln är avsedd för vatten- och oljebaserade färger.

Penselset

Penselset
25 kr

Släpper ingen borst. Hög kvalitet. För vatten- och oljebaserade färger. Ger släta ytor. Miljövänlig helt återvinningsbar. Svensktillverkad.

Lamphållare E27 Malmbergs Vit

Lamphållare E27 Malmbergs Vit
26 kr

Slät, med isolerinsats.Specifikationer- EAN: 7392529072846 - Färg: Vit - Sockel: E27 - Utförande: Ojordad

Mellanstruken panel

Mellanstruken panel
27 kr

Grundmålad och mellanstruken ytterpanel av god kvalitet. Grundmålad och mellanstruken panel ger dig inte bara en panel med ett gott skydd under transport och byggtid, utan även god ekonomi. Du betalar för virke och färg och får målningsarbetet på köpet. Panelen kan monteras direkt och behöver endast strykas en gång till när den är monterad. Ytterpanelen används normalt till husets fasad framför allt vid stående panel. Skarvarna täcks med lockläkt eller lockpanel (ytterpanelbräda av valfri dimension). Förutom som panelvirke har ytterpanelen många andra användningsområden utomhus. Grundfärgen: oljegrunden vattenburen alkydbaserad grundfärg. Täckfärgen är en vattenburen akrylatfärg. Färgkoden är 0502 och fabrikatet är Akzo Nobel (Nordsjö) ReturerDu får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister, furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring.

Minirollerset

Minirollerset
28 kr

Rulle av bra kvalitet. Ger släta ytor. För finsnickerier, dörrar etc. För målning och lack.

Lamphållare E14 Malmbergs Svart

Lamphållare E14 Malmbergs Svart
28 kr

Slät, med isolerinsats.Specifikationer- EAN: 7392529072839 - Färg: Vit - Sockel: E14 - Utförande: Ojordad

Lacknafta

Lacknafta
29 kr

Lacknafta används för rengöring av målarverktyg från lacknaftalöslig alkydfärg, till exempel oljefärg.

Målartvätt

Målartvätt
29 kr

Målartvätt är ett alkaliskt rengöringsmedel som passar till rengöring före målning både inom- och utomhus. Efter avsköljning och torkning av tvättade ytor är de i utmärkt skick för att ommålas. Målartvätt är även effektivt för att lösa upp föroreningar, fett och sot på målade ytor. Förvaras frostfritt. pH-koncentrat ca 13,0 AnvändningSkydda växter mot direkt stänk genom att täcka över dem. Täck även över glas och klinker för att inte utsätta det för långvarig exponering av tvättvätska, vilket kan ha en svagt etsande effekt. Medlet kan ge torr och narig hud vid långvarig kontakt, använd därför skyddshandskar och skyddsglasögon vid risk för stänk. För att inte riskera förväxling med t.ex. dryck eller föda, använd blandningskärl. DoseringUnderhållstvätt av lätt smutsade ytor: 4 dl till 10 l vattenRengöring inför målning: 2 dl till 1 l vatten Koncentratpump: 2 dl till 1 l vatten Högtrycksaggregat: 3 dl till 1 l vattenApplicera tvättlösningen med antingen svamp eller borste nedifrån och upp. Låt medlet verka i några minuter och skölj därefter av väl med vatten. Är ytan hårt nedsmutsad kan den behöva skrubbas med en rotborste eller liknande innan avsköljning.

Ljusslinga 20 2112-000SB Konstsmide

Ljusslinga 20 2112-000SB Konstsmide
29 kr

Ljusslinga med 20 st lampor i klar färg, 230V

Lackpensel

Lackpensel
30 kr

Lackpensel i hög kvalitet för vatten- och oljebaserade färger. Penseln har konisk syntetborst för supersläta ytor och ett greppvänligt handtag av tvåkomponentsmaterial. Rostfritt bleck och frånläggningstöd.

Ledningshållare, TKK-klammer, rund

Ledningshållare, TKK-klammer, rund
30 kr

Metallklammer med elförzinkad härdad stålspik. Klammerdelen är tillverkad av elförzinkad och elektrostatiskt pulverlackerad plåt. För förläggning av runda kablar. Temperaturområde: -40ºC till +250ºC. Storlek: 7-10 mm Färg: Vit

Väggroller

Väggroller
30 kr

Allroundrulle av hög kvalitet för golv, vägg och tak. Ger en medelgrov yta. Bredd: 100 / 180 / 230 mm.

Penselset

Penselset
30 kr

Penslar för vatten- och oljebaserade färger. Hög kvalitet. Ger släta ytor. Miljövänlig helt återvinningsbar (ej rundpenseln). Svensktillverkad.

Hortensia

Hortensia
30 kr

Hortensian blommar på sensommaren och med sina färgstarka, imponerande blad blommor sprider den mycket färg i din trädgård. Hortensian älskar värme och trivs såväl i rabatten som i rollen av ett delikat inslag på din balkong. Populärt med hortensian utöver dess praktfulla sommarfärg är den vackra höstfärg som den axlar framåt höstkanten. Du kan plantera din hortensia både inom- och utomhus. Vi rekommenderar mycket ljus eller halvskugga och jorden ska hållas fuktig genom riklig vattning, dock utan att jorden blir blöt. Hortensian mår inte alls bra av torka, vilket leder till bruna blad och att blommor och knoppar faller av. Hortensian tycker om mycket solljus och mår jättebra av mellan 16 och 18 timmars solljus per dygn, under regelbunden vattning. Traditionellt sett planteras hortensian i kruka i väntan på blomning. Blomningen sker vanligen runt juni och juli, varefter vi rekommenderar en beskärning av skotten följd av en utplantering. Utomhus växer plantan under sensommaren och hösten och utvecklar nya skott som vid en lyckad övervintring kommer blomma vackert året därpå. Inför vintern rekommenderar vi att täcka hortensian med löv eller något annat skyddande, för att förhindra att knopparna fryser.De hortensior vi säljer på BYGGmax har redan utvecklade knoppar och är redo att vid blomningen planteras utomhus. Vill man inte plantera ut sin hortensia över vintern kan man självklart helt enkelt njuta av den under innevarande säsong och vid säsongens slut kasta plantan. Föredragen temperatur: 10-20 grader Celsius Placering: Inom- och utomhus Vattning: Håll jorden fuktig genom regelbunden bevattning

Rörklämma av plast 10-16 mm dubbel snap c/c 40 mm inkl tätningsbricka

Rörklämma av plast 10-16 mm dubbel snap c/c 40 mm inkl tätningsbricka
30 kr

Inklusive tätning. Längd: 60 mm Centrumavstånd: 40 mm Material: Plast Färg: Vit Dimension: 10-16 mm

Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page