Dammskydd

Dammskydd till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Dammskydd online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Dammskydd i plast med dragkedja och tape. Passar i dörrpost.

Endast: 79 kr

I kategorin Golvtäckning finner du golvtäckning, och, rep, ståltråd, täckning, täckning, rep och ståltråd, verktyg.
 


Recension:
Dammskydd
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Dammskydd

Dammskydd
79 kr

Dammskydd i plast med dragkedja och tape. Passar i dörrpost.

Täckfolie

Täckfolie
229 kr

Täckfolie är framtagen för att skydda och täcka golv, fönster och inredning mot färgstänk när du målar om. Täckfolie saknar åldersbeständighet, och får inte byggas in i konstruktion. Dessutom har plasten låg densitet och skyddar därmed inte mot fukt i ångfas. Täckfolie 0,10mm; 2,0 x 50 meter

Golvskyddspapp

Golvskyddspapp
90 kr

Golvpappen fungerar som tillfälligt skydd för olika typer av golv vid målnings- och renoveringsarbeten. Golvskyddspappen är tillverkad av returfiber och därmed ett bra miljöval.

Täckfolie Handy

Täckfolie Handy
129 kr

Täckfolie är framtagen för att skydda och täcka golv, fönster och inredning mot färgstänk när du målar om. Täckfolie saknar åldersbeständighet, och får inte byggas in i konstruktion. Dessutom har plasten låg densitet och skyddar därmed inte mot fukt i ångfas.

Mjölkpapp

Mjölkpapp
169 kr

MjölkpappMjölkpapp är en kraftig skyddspapp av plastbelagd kartong som används där man har behov av riktigt tålig golvtäckning. Eftersom den är plastbelagd står den emot färg, spackel och annat vått spill. Hantverkare använder mjölkpapp vid rörjobb, kakelsättning och klinkerläggning, spackling och målning. Eftersom pappen är så tålig används den även utomhus för att skydda stenläggning och trottoarer vid arbeten där vanlig målarpapp skulle varit för klen. Mjölkpappen kan användas på alla underlag, men eftersom den är helt tät och inte släpper igenom fukt rekommenderas att man inte låter pappen ligga mer än högst en eller ett par dagar på parkettgolv och laminatgolv eftersom den instängda fukten då kan skada golvet. MåttBredd: 120-130 cm Yta: 25 m2

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Dammskydd. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.