Handukskrok dubbel Krom

Handukskrok dubbel Krom till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Handukskrok dubbel Krom online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Dubbel handdukskrok i mattborstad krom med hål för skruv. Fästplattans storlek: 102x30 mm Krokens längd: 22 mm MonteringSkruvas fast. Skruv och plugg medföljer.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Handukskrok dubbel Krom
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Skuggtak

Skuggtak
675 kr

Skuggtak för uterum av vit polyesterväv som ger ett fint och ombonat innertak. Duken ger behaglig skugga och silar solljuset för ett skönare klimat i uterummet. Skuggtaket löper på linor och kan lätt dras för eller dras undan för att balansera värmen och ljuset i uterummet. Skuggtaket levereras komplett med glidöglor, rostfri glidlina och draghandtag. Bredden 120 cm kan lätt justeras efter det faktiska avståndet mellan takbalkarna. Duklängden efterjusteras också lätt utan redskap så att skuggtaket blir som skräddarsytt för uterummets tak. Skuggtakets fördelarMjukare och behagligare ljus Minskar värmestrålningen med 55% på dagen Ökar skuggeffekten med 55% Ökar isoleringseffekten med 40% MåttBredd: 1200 mm Längd: 4350 mm SkötselTaket är tillverkat av vit polyesterväv som handtvättas. MonteringSkruva fast skruvkrokar i hörnen på takets fack. Fäst bärlinan i den främre skruvkroken och haka på spänntrissan i den bakre spännkroken. Spänn sedan tråden hårt med spänntrissan. Anpassa dukens mått och montera dukklämma i bakkant och draghandtag i framkant. Haka i krokar ca 2 cm in längs tygets ytterkanter med cirka 20?25 cm avstånd. Haka upp duken med krokarna i bärlinan.

Krok

Krok
19 kr

Krok i polerad krom. Perfekt material för badrummet då det aldrig rostar.

Krok Habo 3242 Transparent

Krok Habo 3242 Transparent
21 kr

Krok med sugpropp. Utsprång 30 mm.

Krok Habo

Krok Habo
64 kr

Krok av zink/zamak. Utsprång 52 mm.

Klädhängare 3-krok Habo Berry Svart

Klädhängare 3-krok Habo Berry Svart
116 kr

Klädhängare av förkromat stål med knoppar av porslin. Finns i varianter med vita, svarta eller blandade färger på knopparna. Utsprång 80 mm.

Kroklist 3-krok Beslagsboden BB1075 Svart

Kroklist 3-krok Beslagsboden BB1075 Svart
299 kr

Kroklist med 3 st hattkrokar i matt aluminium. 346 x 65 mm Krokhöjd: 65 mm

Krokrad Habo Saturn Metall

Krokrad Habo Saturn Metall
95 kr

Krokrad av stål. Utsprång 67 mm.

Handdukshängare Habo

Handdukshängare Habo
98 kr

Handdukshängare av stål/zink.

Enkelkrok Beslagsboden Svart

Enkelkrok Beslagsboden Svart
40 kr

Gårdskrok i svart smide, säljs parvis. Höjd 60 mm.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Handukskrok dubbel Krom. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.