Handukskrok dubbel Krom

Handukskrok dubbel Krom till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Handukskrok dubbel Krom online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Dubbel handdukskrok i mattborstad krom med hål för skruv. Fästplattans storlek: 102x30 mm Krokens längd: 22 mm MonteringSkruvas fast. Skruv och plugg medföljer.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Handukskrok dubbel Krom
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Skruvkrok Habo 11 Elzink

Skruvkrok Habo 11 Elzink
21 kr

Skruvkrok av stål.

Rännkrok nabb Svart

Rännkrok nabb Svart
30 kr

Rännkrok från Wijo för 125 mm hängrännor tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Plåten är vikt flera gånger för att få samma styrka som en krok i bandjärn. Rännkroken används som upphängning av hängränna på tak utan takfotsbräda och bockas för så att hängrännan får korrekt lutning. På tak med vertikal takfotsbräda används istället en kortare kompaktkrok skruvas i takfotsbrädan. Till lutande takfotsbräda finns ställbara krokar. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.VattenavrinningAtt vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp. MonteringHängrännorna monteras med rännkrokar varje 0,6 m så att det skapas 5 mm lutning per meter mot stupröret. Använd rännskarv för att koppla samman hängränna och rännvinkel. Vi visar hur du lyckas med monteringen av vattenavrinningen på husetTekniska dataDimension: 125 mm Längd: 160 mm

Enkelkrok Beslagsboden B1105 Rostfritt stål

Enkelkrok Beslagsboden B1105 Rostfritt stål
63 kr

Enkelkrok i mattborstat, rostfritt stål. Självhäftande. 45 x 45 mm

Krok rektangulär Rostfritt stål

Krok rektangulär Rostfritt stål
50 kr

Designkrok i mattborstat rostfritt stål med fyra krokar. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 180x45 mm Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Krok 2008 Habo Matt krom

Krok 2008 Habo Matt krom
149 kr

Krok av mässing med dold fastsättning.

Krok Habo Milo Svart

Krok Habo Milo Svart
89 kr

Krok av aluminium. Utsprång 100 mm. Skruv 3,5 x 25mm ingår.

Hyllkrok Orange

Hyllkrok Orange
111 kr

Hyllkrok av mässing. För 25 mm rör. Passar till rör 1600 samt 2200.

Handdukshängare Poseidon Habo Rostfritt stål

Handdukshängare Poseidon Habo Rostfritt stål
199 kr

Handdukshängare av rostfritt polerat stål.

Trippelkrok Beslagsboden BK1042 Matt krom

Trippelkrok Beslagsboden BK1042 Matt krom
330 kr

Trippelkrok, svängbar. Förkromad mässing. Höjd: 125 mm

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Handukskrok dubbel Krom. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.