Hem » Krokar » Krok
 

Krok

Krok till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krok online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Krok i rostfritt stål, 45x45mm.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Krok
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

S-krok Duratrax

S-krok Duratrax
30 kr

Visst är det irriterande att inte hitta färgskrapan, målarpenslarna eller rollern inför måleriarbetet hemma Eller skiftnyckeln du behöver för att dra åt en läckande klämringskoppling Lösningen stavas ?ordning och reda? och det skapar du med lite god planering och ett bra sätt att organisera dina saker. Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. S-krok för upphängning av långskaftade redskap som borstar, spadar mm. Av pulverlackerat stål och aluminium, gummiklädd. Max vikt 30 kg. Duratrax-serien innehåller krokar och hållare för olika ändamål. Komplettera din förvaringslösning med de produkter du behöver för att skapa en skräddarsydd förvaring för dina behov.

Hattkrok Beslagsboden Vit

Hattkrok Beslagsboden Vit
85 kr

Hattkrok i zink. Höjd 110 mm.

Krok Habo 1031 Antik svart

Krok Habo 1031 Antik svart
42 kr

Krok av zink/zamak. Utsprång 65 mm.

Enkelkrok Knopp Beslagsboden BK1084 Röd

Enkelkrok Knopp Beslagsboden BK1084 Röd
71 kr

Enkelkrok. Polerat rostfritt stål/ med knopp. Självhäftande. Diameter 48 mm

Hattkrok Beslagsboden Svart

Hattkrok Beslagsboden Svart
70 kr

Klassisk hattkrok i svart kanthamrad smide. MonteringMonteras med svart spårskruv för genuint utseende. FaktaHöjd: 140 mm Djup: 77 mm

Krok Rostfritt stål

Krok Rostfritt stål
19 kr

Enkel designkrok i blankpolerat rostfritt stål. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 45x45 mm Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Myggnät Trädgårdspaviljong Palermo

Myggnät Trädgårdspaviljong Palermo
1 549 kr

Myggnät till Palermo 3000/3600 trädgårdspaviljong. Paviljongmyggnät från Palram är enkelt och funktionellt och det är designat så att de kan användas till både Palermo 3000 och Palermo 3600. Myggnätet passar till krokarna i Palermo 3000- eller 3600-paviljongen och är enkelt att montera, så att du kan vara i fred från myggor och andra insekter på sena sommarkvällar. Myggnätet täcker alla fyra sidorna av paviljongen.SpecifikationerFärg: Grå Krokar medföljer UV-tåligt Kan maskintvättas i kallt vatten, utan klor och blekmedel.

Krok Thule Fyrkant Habo 13714 Rostfritt stål

Krok Thule Fyrkant Habo 13714 Rostfritt stål
39 kr

Krok av rostfritt stål. Självhäftande.

J-Krokset Duratrax

J-Krokset Duratrax
188 kr

Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. Krokset som innehåller:1 st Multiskena (bärlist) 6 st J-Krokar

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krok. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.