Krok oval Rostfritt stål

Krok oval Rostfritt stål till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krok oval Rostfritt stål online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Dubbel designkrok i mattborstat rostfritt stål. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 96x48 mm (rundade hörn) Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Krok oval Rostfritt stål
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Handdukshängare HO-5 Habo Vit

Handdukshängare HO-5 Habo Vit
239 kr

5-armad handdukshängare av vitlackerad stål. Fästen av hårdplast med svängbara armar 10 mm i diameter med plastbussning i ändan. Utsprång infälld 40 mm och maximalt utfälld 500 mm. Bredd: 260mm.

Handdukshängare 2003-4 Habo Krom

Handdukshängare 2003-4 Habo Krom
249 kr

Handdukshängare av mässing.

Trippelkrok Beslagsboden BA248 Mässing

Trippelkrok Beslagsboden BA248 Mässing
216 kr

Trippelkrok i zink, svängbar. Antikbehandlad mässingsfinish. Höjd 82 mm

Rännkrok klammer Svart

Rännkrok klammer Svart
30 kr

Rännkrok från Wijo för 150 mm hängrännor tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Plåten är vikt flera gånger för att få samma styrka som en krok i bandjärn. Rännkroken används som upphängning av hängränna på tak utan takfotsbräda och bockas för så att hängrännan får korrekt lutning. På tak med vertikal takfotsbräda används istället en kortare kompaktkrok skruvas i takfotsbrädan. Till lutande takfotsbräda finns ställbara krokar. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.VattenavrinningAtt vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.MonteringHängrännorna monteras med rännkrokar varje 0,6 m så att det skapas 5 mm lutning per meter mot stupröret. Använd rännskarv för att koppla samman hängränna och rännvinkel. Vi visar hur du lyckas med monteringen av vattenavrinningen på husetTekniska dataFärg: svart Dimension: 150 mm Längd: 160 mm

Klädhängare Retro Habo Retro Vit

Klädhängare Retro Habo Retro Vit
349 kr

Klädhängare med profilerad bräda i vit- eller svartlackerad yta med mattförnicklade eller svarta krokar.

Enkelkrok beslagsboden Svart

Enkelkrok beslagsboden Svart
40 kr

Enkelkrok i svart smide. Kanthamrad. Höjd 70 mm.

Handdukshängare 123-5 Habo Nickel

Handdukshängare 123-5 Habo Nickel
100 kr

Handdukshängare av stål/zink med ytbehandling av nickel. 5 krokar. Bredd: 295 mm

Krok Habo Alexander Svart

Krok Habo Alexander Svart
199 kr

Krok av aluminium. Utsprång 180 mm. Skruv 5,5 x 40mm ingår.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krok oval Rostfritt stål. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.