Krok oval Rostfritt stål

Krok oval Rostfritt stål till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krok oval Rostfritt stål online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Dubbel designkrok i mattborstat rostfritt stål. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 96x48 mm (rundade hörn) Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Krok oval Rostfritt stål
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Krok Habo 1031 Antik

Krok Habo 1031 Antik
42 kr

Krok av zink/zamak. Utsprång 65 mm.

Hattkrok Beslagsboden B1048 Aluminium

Hattkrok Beslagsboden B1048 Aluminium
56 kr

Annorlunda hattkrok i matt aluminium. Kroken har en höjd på 75 mm

Handdukshängare 123-4 Habo Nickel

Handdukshängare 123-4 Habo Nickel
78 kr

Handdukshängare av stål/zink med ytbehandling av nickel. 4 krokar. Bredd: 230 mm

Lagerstege Skeppshult Aluminium

Lagerstege Skeppshult Aluminium
1 617 kr

Praktisk lagerstege lämplig att användas vid lagerhyllor, pallställ och liknande. Stegen är försedd med toppmonterade krokar som hängs runt pallställets bärbalk eller runt Skeppshults konsolmonterade väggskena som finns att köpa till. Krokarna tillsammans med de kraftiga glidskydden förhindrar att stegen glider. För ytterligare stabilitet finns tvärstag monterade både upptill och nedtill. Lagerstegen är även försedd med krokar i vilka stegen kan hängas undan för förvaring, vilket frigör yta då stegen inte används. Handledare finns som tillbehör. Stegbredd: 405 mm Stegdjup: 80 mm SP-testad och uppfyller Arbetsmiljöverkets krav AFS 2004:3 Komplettera med väggskena och väggkonsol till Skeppshult Lagerstege. Väggskenan levereras i 3 meters längder och kan skarvas till önskad längd tillsammans med skarvbeslag. Räkna 3 konsoler per skena.

Skruvkrok Habo 11 Elzink

Skruvkrok Habo 11 Elzink
21 kr

Skruvkrok av stål.

Universalkrok Stor Duratrax

Universalkrok Stor Duratrax
75 kr

Visst är det irriterande att inte hitta färgskrapan, målarpenslarna eller rollern inför måleriarbetet hemma Eller skiftnyckeln du behöver för att dra åt en läckande klämringskoppling Lösningen stavas ?ordning och reda? och det skapar du med lite god planering och ett bra sätt att organisera dina saker. Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. Kraftig universalkrok av aluminium, pulverlackerat stål och gummi för förvaring av tunga föremål. Max vikt 50 kg. Duratrax-serien innehåller krokar och hållare för olika ändamål. Komplettera din förvaringslösning med de produkter du behöver för att skapa en skräddarsydd förvaring för dina behov.

Klädhängare Retro Habo Retro Vit

Klädhängare Retro Habo Retro Vit
349 kr

Klädhängare med profilerad bräda i vit- eller svartlackerad yta med mattförnicklade eller svarta krokar.

Rännkrok klammer Svart

Rännkrok klammer Svart
30 kr

Rännkrok från Wijo för 150 mm hängrännor tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Plåten är vikt flera gånger för att få samma styrka som en krok i bandjärn. Rännkroken används som upphängning av hängränna på tak utan takfotsbräda och bockas för så att hängrännan får korrekt lutning. På tak med vertikal takfotsbräda används istället en kortare kompaktkrok skruvas i takfotsbrädan. Till lutande takfotsbräda finns ställbara krokar. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.VattenavrinningAtt vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.MonteringHängrännorna monteras med rännkrokar varje 0,6 m så att det skapas 5 mm lutning per meter mot stupröret. Använd rännskarv för att koppla samman hängränna och rännvinkel. Vi visar hur du lyckas med monteringen av vattenavrinningen på husetTekniska dataFärg: svart Dimension: 150 mm Längd: 160 mm

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krok oval Rostfritt stål. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.