Krok Rundad Rostfritt stål

Krok Rundad Rostfritt stål till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krok Rundad Rostfritt stål online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Liten dubbel designkrok i blankpolerat rostfritt stål. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 90x30 mm (rundade hörn) Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Krok Rundad Rostfritt stål
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Krok Habo My 3-pack Grön

Krok Habo My 3-pack Grön
139 kr

Krok av aluminium. Utsprång 30 mm. Skruv 3,5 x 25mm ingår. 3-pack

Krok Habo 140 Aluminium

Krok Habo 140 Aluminium
42 kr

Krok av aluminium.

Dörrhängare Bonny Habo Bonny Krom

Dörrhängare Bonny Habo Bonny Krom
149 kr

Dörrhängare av förkromat stål med antingen svarta, vita eller blandade färger på knopparna. Avsedd att hängas på överkant av dörr. Max dörrtjocklek 40 mm.

Kombinationsskena Tellbe

Kombinationsskena Tellbe
91 kr

Kombinationsskena för upphängning av plastbackar och krokar i ditt förvaringssystem. Finns i måtten 400 mm och 800 mm.

Verktygshållare magnetisk Duratrax

Verktygshållare magnetisk Duratrax
219 kr

Visst är det irriterande att inte hitta färgskrapan, målarpenslarna eller rollern inför måleriarbetet hemma Eller skiftnyckeln du behöver för att dra åt en läckande klämringskoppling Lösningen stavas ?ordning och reda? och det skapar du med lite god planering och ett bra sätt att organisera dina saker. Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. Magnetlist för förvaring av mindre verktyg i metall, som skruvmejslar och tänger. Duratrax-serien innehåller krokar och hållare för olika ändamål. Komplettera din förvaringslösning med de produkter du behöver för att skapa en skräddarsydd förvaring för dina behov.

Hyllkrok Svart

Hyllkrok Svart
42 kr

Hyllkrok av plast. Avsedd för hylla 8000. För 19 mm rör.

Spännkrok Elzink

Spännkrok Elzink
20 kr

Spännkrok av zamak med ögla och krok av stål respektive syrafast rostfritt 316-stål .

Krok 2007 Habo Matt krom

Krok 2007 Habo Matt krom
199 kr

Krok av mässing med dold fastsättning.

Redskapsset Duratrax

Redskapsset Duratrax
269 kr

Visst är det irriterande att inte hitta färgskrapan, målarpenslarna eller rollern inför måleriarbetet hemma Eller skiftnyckeln du behöver för att dra åt en läckande klämringskoppling Lösningen stavas ?ordning och reda? och det skapar du med lite god planering och ett bra sätt att organisera dina saker. Duratrax erbjuder smarta förvaringssystem för allt från cykelhållare till stilren garderobsinredning i såväl förråd som garage. Redskapsset med skena 820 mm och 5 krokar i aluminium och stål med 36 mm greppyta i gummi.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krok Rundad Rostfritt stål. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.