Krok Rundad Rostfritt stål

Krok Rundad Rostfritt stål till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Krok Rundad Rostfritt stål online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Liten dubbel designkrok i blankpolerat rostfritt stål. Självhäftande för enkel montering som inte skadar våtrummets fuktspärr. Fästplattans storlek: 90x30 mm (rundade hörn) Krokens längd: 32 mm MonteringRengör underlaget. Låt torka ordentligt. Dra bort skyddsfilmen. Sätt kroken på plats och tryck till. Vänta ett dygn innan kroken belastas.

Endast: 19 kr

I kategorin Krokar finner du badrum, badrumsinredning, krokar.
 


Recension:
Krok Rundad Rostfritt stål
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Krok Habo 2080 Vit

Krok Habo 2080 Vit
28 kr

Självhäftande krok av plast. Utsprång 21 mm.

Krok Habo Child Röd

Krok Habo Child Röd
129 kr

Krok av aluminium. Utsprång 96 mm. Skruv 5,5 x 40mm ingår.

Dubbelkrok Beslagsboden BB1093 Svart

Dubbelkrok Beslagsboden BB1093 Svart
106 kr

Dubbelkrok i mattsvart rostfritt stål. Självhäftande. Längd: 90 mm

Rännkrok klammer Svart

Rännkrok klammer Svart
30 kr

Rännkrok från Wijo för 150 mm hängrännor tillverkad av varmförzinkad stålplåt med ett ytskikt av helt PVC-fri high-built polyester. Plåten är vikt flera gånger för att få samma styrka som en krok i bandjärn. Rännkroken används som upphängning av hängränna på tak utan takfotsbräda och bockas för så att hängrännan får korrekt lutning. På tak med vertikal takfotsbräda används istället en kortare kompaktkrok skruvas i takfotsbrädan. Till lutande takfotsbräda finns ställbara krokar. Hela rännsystemet är svensktillverkat för det tuffa skandinaviska klimatet. Miljö och kvalitetProdukten är helt återvinningsbar. Om den återvinns hos SSAB för ny tillverkning av plåt avges endast vatten och koldioxid. Takavvattningssystemet och framtaget i samarbete med professionella plåtslagare. Delarna är svensktillverkade och utvecklade för att klara vårt tuffa skandinavisk klimat. Plåten är belagd med skyddande färgskikt som är tålig mot mekanisk nötning och mot blekning. Delarna tillverkas enligt svensk standard och uppfyller de högsta klasserna för SS-EN612 och SS-EN1462.VattenavrinningAtt vattenavrinningen fungerar är mycket viktigt för att skydda husets stomme och insida från nederbörd, tillsammans med taket är hängrännorna och stuprörens uppgift att transportera bort regn- och smältvatten. Kontrollera att vattenavrinningen fungerar med jämna mellanrum och rensa bort löv, barr och skräp.MonteringHängrännorna monteras med rännkrokar varje 0,6 m så att det skapas 5 mm lutning per meter mot stupröret. Använd rännskarv för att koppla samman hängränna och rännvinkel. Vi visar hur du lyckas med monteringen av vattenavrinningen på husetTekniska dataFärg: svart Dimension: 150 mm Längd: 160 mm

Kroklist 4-krok Beslagsboden BB1096 Svart

Kroklist 4-krok Beslagsboden BB1096 Svart
180 kr

Fyrkrok i mattsvart rostfritt stål. Självhäftande. 180 x 45 mm

Krok Habo 89 Matt krom

Krok Habo 89 Matt krom
95 kr

Krok av zink/zamak. Utsprång 52 mm.

Krok Habo 1031 Antik svart

Krok Habo 1031 Antik svart
42 kr

Krok av zink/zamak. Utsprång 65 mm.

Kroklist 3-krok Beslagsboden BK1103 Rostfritt stål

Kroklist 3-krok Beslagsboden BK1103 Rostfritt stål
153 kr

Trippelkrok i polerat rostfritt stål. Självhäftande. Längd: 190 mm

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Krok Rundad Rostfritt stål. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.