Tvålkopp med hållare Mässing

Tvålkopp med hållare Mässing till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Tvålkopp med hållare Mässing online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Tvålkopp i glas med hållare i förkromad mässing. Hål för skruv. Diameter tvålkopp: 135 mm Hållarens djup: 100 mm Fästplattans storlek: 35x58 mm MonteringSkruvas fast. Skruv och plugg medföljer.

Endast: 19 kr

I kategorin Plugg finner du badrum, badrumsinredning, tvålhållare.
 


Recension:
Tvålkopp med hållare Mässing
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Pinnexpander

Pinnexpander
8 kr

En bult för stabila infästningar i betong. Att fästa expanderbultBörja med att borra ett hål i den betong du vill fästa expanderbulten i. Placera expanderbulten i hålet och trä det material du vill västa över den. Skruva sedan på expanderbultens mutter och bricka så att de sitter på bultens yttersta gängor . Slå därefter in bulten i betongen med en hammare så långt det går. Skruva slutligen in muttern till dess att expanderbulten låser sig.

Bokstav Habo 574 Svart

Bokstav Habo 574 Svart
143 kr

Bokstäver av mässing med svart finish. Bokstavshöjd 150 mm. Levereras med skruv, plugg och 10 mm distans.

Betongborr

Betongborr
13 kr

Standard installationsborr för betong. Den perfekta allroundborren för tegel, betong, lättbetong och kakel. Betongborren används tillsammans med en slagborr för att hacka sig igenom betongen.När du har borrat ditt hål pluggar du igen det och sedan skruvar i din skruv. Pluggen expanderar eftersom skruven skruvas i och gör därför konstruktionen väldigt stark. Denna borr känner man även igen genom de vingar som sticker ut från spetsen.

Montering & Installation av Väggarmatur

Montering & Installation av Väggarmatur
398 kr

I vår tjänst Montering och installation av väggarmatur ingår: ? Montering av ny väggarmatur enligt tillverkarens monteringsanvisningar samt anslutning till befintligt uttag/dosa. Arbetet utförs av behörig elinstallatör. Din uppgift:? Räkna antalet väggarmaturer som ska installeras. ? Allt material som skall användas skall finnas på plats i anslutning till utrymmet där arbetet ska utföras. ? Området där arbetet ska utföras måste vara tillgängligt ? det vill säga inga möbler, gardiner, kläder, blommor och liknande får vara i vägen. ? El ska finnas framdraget till inkopplingspunkt för respektive väggarmatur. ? Armaturer i badrum ska vara IP-klassade. Tips från experterna: ? Generellt sett gäller att om någon förutsättning inte är uppfylld kan den installatör som fått uppdraget rätta till denna, mot en extra kostnad. Det görs upp direkt mellan installatör och köparen. ? Vid installation av väggarmatur i badrum ska det finnas en godkänd jordfelsbrytare installerad sen tidigare. ? Arbete som elinstallatören utför ska vara fackmannamässigt och enligt gällande regler och normer för säker el. Om tidigare utförda elarbeten inte motsvarar kraven för säker el, kan vår installatör åtgärda bristerna mot en tilläggskostnad alternativt avsäga sig uppdraget. Materialchecklista för installation av väggarmatur? Väggarmatur ? Skruv ? Plugg

Varmförrådsdörr Fiskben

Varmförrådsdörr Fiskben
2 795 kr

En rejäl, isolerad varmförrådsdörr i björk. för exempelvis fritidshus, förråd, källare eller groventré. Dörren är grundmålad vid leverans så du själv kan välja hur du vill täckmåla. När den är monterad skall ytbehandling vara gjord och med lika lager färg runt om. Levereras med låskista och slutbleck. Cylinder och handtag ingår ej. Denna dörr är 18-gradig. Dörren är CE-märkt.Montera dörrBörja med att välja rätt infästning för ditt väggmaterial, är det trä gäller karmskruv, är det betong, lättbetong eller tegel måste du använda dig av karmskruv i kombination med plugg. Se till att golvet under karmen är vågrätt, är det inte det så justera tröskeln med kilar.Dörrkarmens underkant ska hamna i nivå med golvbeläggningens översida. Lyft in dörrkarmen i uttaget och kila fast den längs sidorna både upptill och nertill, kilarna ska sitta parvis, en från insidan och en från utsidan. Kilar bör placeras vid varje skruvhål. Ta ett vattenpass och se till att dörrens sidor sitter rakt, justera kilarna vid behov, passa även på att se till att karmen inte lutar. Fäst därefter karmskruvarna utan att skruva fast dem helt, först i sidan med gångjärnen och sedan i den andra, när det är gjort ska dörrens diagonaler mätas för att säkerställa att den sitter som den ska. Är diagonalmåtten inte lika krävs ytterligare justering med hjälp av kilarna. När diagonalmåtten är exakt lika skruvas karmskruvarna fast helt och hållet, kilarna kapas sedan av i nivå med karmen och dörren hängs på. Kontrollera slutligen om dörren går lätt att stänga och att glipan mellan dörren och karmen är man tre mm, gör annars en slutjustering med hjälp av kilar och skruvar. När dörrens sitter som den ska kan utrymmet mellan karm och vägg täckas med foderlister.

Furukonsol

Furukonsol
43 kr

En konsol av furu för montering av exempelvis hyllor eller fönsterbänkar. MonteringÄr väggen av gips bör reglarna i väggen lokaliseras och skruvas i, fäst i detta fall konsolen med universalskruv. Blir du tvungen att fästa direkt i gipsen rekommenderas gipsplugg, för extra hållfasthet kan du även bestryka konsolens fästyta med lim. Gäller det en betongvägg ska skruv och plugg anpassad för betong användas.

Krok med plugg Fischer

Krok med plugg Fischer
60 kr

Fischer Krok med plugg, nylonplugg 8mm

Nylonplugg

Nylonplugg
16 kr

Nylonpluggen används i betong och andra stenmaterial.

Perfohylsa Fischer

Perfohylsa Fischer
10 kr

Fisher perfohylsa för injektionsförankring i tegel och hålstensmaterial. Perfohylsan fördelar ankarmassan och centrerar infästningen i borrhålet vilket underlättar montaget. Finns i fyra storlekar.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Tvålkopp med hållare Mässing. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.