Altanspot Trädgård Markslöjd

Altanspot Trädgård Markslöjd till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Altanspot Trädgård Markslöjd online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

I det här startpaketet från Markslöjdfår du en bra början på en upplyst veranda, till exempel. I paketet ingår en transformator och 5 decklights, LED-lampor med ett varmvitt ljus. Transformatorns kapacitet är på totalt 15 decklights om du vill bygga på med ytterligare ljuskällor. IP-klass 67. Total sladdlängd sladdlängd 500 cm, spotarnas anslutningskablar är 75 cm vardera (in/ut). Mått för håltagning 26 mm.

Endast: 394 kr

I kategorin Utebelysning finner du ljussystem, utebelysning.
 


Recension:
Altanspot Trädgård Markslöjd
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Förlängningskabel Hammarlunda

Förlängningskabel Hammarlunda
173 kr

10 meter lång förlängningskabel avsedd för Hammarlunda fasadbelysning.

Gardinslinga stjärnor 3756-103 LED Konstsmide

Gardinslinga stjärnor 3756-103 LED Konstsmide
159 kr

En gardinslinga i stjärnor, 220 cm från Konstsmide. 24V/IP20.

Ljusslinga 1112-002 Konstsmide

Ljusslinga 1112-002 Konstsmide
29 kr

Ljusslinga med 20 st lampor, 230V

Lykta Lilla Bält Röd

Lykta Lilla Bält Röd
339 kr

Ljussätt ditt hem utvändigt och skapa en välkomnande känsla. Denna Vägglykta Lilla Bält från Malmbergs har en traditionell design och lyser fint upp din fasad. Stommen är gjord av stålplåt i en rostmelerad färg med en klarblåst glaskupa. Armaturen är avsedd för lågenergilampa. Ansluts till kopplingsplint 3 x 2,5 mm2. MåttHöjd: 300 mm Diameter: 202 mm Djup: 230 mm SpecifikationerKapslingsklass: IP23 Maxeffekt: 15 W Sockel: E27 Snabba tips- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning. - Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat. - Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar. - Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.

Istappsslinga 200 varmvit LED Konstsmide

Istappsslinga 200 varmvit LED Konstsmide
359 kr

Istappsslinga varmvit ljus med svart kabel från Konstsmide. 24V/IP44.

Stolpe Pegasus Konstsmide Svart

Stolpe Pegasus Konstsmide Svart
1 319 kr

Stolpen Pegasus från Konstsmide är det perfekta komplementet till din lykta. En enkel och stilrent formad stolpe som passar till de flesta lyktorna. Den håller hög kvalitet bestående av lackerad och gjuten aluminium. Den finns i vit och svart.

Modena Trädgårdslykta Konstsmide Svart

Modena Trädgårdslykta Konstsmide Svart
629 kr

Ljus är välkomnande! Lys därför upp din trädgård med denna trädgårdslykta från Konstsmide. Lampsockel E27. Mått22x22x98 cm Snabba tips- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning. - Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat. - Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar. - Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.

Vägglykta Mani Konstsmide Svart

Vägglykta Mani Konstsmide Svart
579 kr

Lys upp din fasad med konstsmide Vägglyckta Mani. Klassisk och stilren design som passar bra på många ställen. Ett fint kompliment till hemmet som även kan öka trivseln.

Trädgårdslykta Benu Konstsmide Metall

Trädgårdslykta Benu Konstsmide Metall
1 418 kr

Lys upp din trädgård med denna klassiska trädgårdslykta från konstsmide.

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Altanspot Trädgård Markslöjd. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.