Monteringsdistans Konstsmide Vit

Monteringsdistans Konstsmide Vit till lågt pris ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Monteringsdistans Konstsmide Vit online och få den hemlevererad ✓ 30 dagars fri kredit.

Monteringsdistans så att kablarna kommer ut perfekt på din vägg, precis som du vill ha det.

Endast: 69 kr

I kategorin Utebelysning finner du ljussystem, utebelysning.
 


Recension:
Monteringsdistans Konstsmide Vit
Betygsatt av: Slagborr.nu
Vårt betyg: 5


Ta även en titt på dessa produkter:

Monza Dekorationsbelysning 2st Konstsmide

Monza Dekorationsbelysning 2st Konstsmide
1 141 kr

Monza dekorationsbelysning från Konstsmide är ett set med två dekorationslampor på markspjut av hög kvalitet. Lamporna är tillverkade av stål för att stå emot den tuffa utemiljön. Lampornas markspjut sticks ner i marken exempelvis längs en gång eller intill en rabatt där man vill ha en dekorativ ljusmarkering när mörkret faller. Energieffektiv ljuskälla på 2x3W LED. Ljus längs entrégången ger ett välkomnande intryck och för gästen är det aldrig någon tvekan om vart man ska gå in. Sätt gärna flera likadana lyktor för att ge ett gott ljus.Tekniska dataLjuskälla: LED 2x3 W Sladdlängd: 10 m IP: 44 Volt: 230-240Snabba tips- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning. - Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat. - Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar. - Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.

Kabel med snabbkopplingar Hammarlunda Svart

Kabel med snabbkopplingar Hammarlunda Svart
195 kr

9 meter lång förgreningskabel med 8 anslutningar avsedd för Hammarlunda fasadbelysning.

Lampa Bjerred RP 30 Hammarlunda Silver

Lampa Bjerred RP 30 Hammarlunda Silver
495 kr

Komplett LED-armatur med fjäderbelastad hållare till hängrännor (100mm, 125mm och 150mm). Armaturen levereras med 1 m anslutningskabel med dubbla kontakter (en hankontakt och en honkontakt). Kabeln har 12V snabbkopplingar som passar ihop med övriga delar i Hammarlunda Fasadbelyning. Hammarlunda är en patenterad produkt som ger dig en elegant fasadbelysning. Du monterar den enkelt genom att klämma fast den flexibla hållaren i hängrännan utan verktyg. Ingen åverkan på fasaden och du behöver inte anlita hantverkare. Du behöver alltid köpa till en Transformator till detta utbyggbara system.

Dekorationsträd Taiga

Dekorationsträd Taiga
499 kr

Taiga är ett 150cm högt dekorationsträd med 200 integrerade, effektfulla LED-ljuspunkter. Trädet kan placeras ute inne såväl som ute. Det står stadigt i marken med hjälp av den robusta basen och de markspikar som medföljer. Taiga kan användas separat eller som en integrerbar del i LED Garden Plug & Play. 5m kabel medföljer. Transformator köpes separat.

Markspot High Power Konstsmide Silver

Markspot High Power Konstsmide Silver
882 kr

Höj mysfaktorn i din trädgård eller på din altan med energisnåla LED markspots från Konstsmide.Mått11 x 11 x 15 cm

Stolplykta Arcturus 3-arm Konstsmide Vit

Stolplykta Arcturus 3-arm Konstsmide Vit
2 385 kr

Arcturus 3-arm stolplykta E27 vit exklusive stolpe. Mått (BxDxH): 65x60x64 cm Vikt: 6,55 kg

Plafond Plain liten Markslöjd Vit

Plafond Plain liten Markslöjd Vit
317 kr

Plafond Plain liten från Markslöjd är en tålig armatur för tak eller vägg utomhusbruk avsedd för fast installation. Den enkla, rena formen låter ljuset spela huvudrollen och passar därför väl in i de flesta miljöer. Materialet är i metall och skärmen är av plast. Armaturen är försedd med energieffektiv LED-ljusljuskälla. Ej dimbar. SäkerhetFast elektrisk installation ska alltid utföras av behörig elektriker. Transformator: elektronisk inbyggd Sockel: LED

Vägglykta Gemini Konstsmide Svart

Vägglykta Gemini Konstsmide Svart
2 179 kr

Ge nytt liv till din entré och fasad med vägglyktan Gemeni från Konstsmide. Den stilrena lampan passar på många ställen.TEKNISK DATAMax effekt: 100W Sockel: E27 Kaplingsklass: IP-23

Stolplykta Orion Konstsmide Svart

Stolplykta Orion Konstsmide Svart
1 295 kr

Lys upp trädgården, uppfarten eller gästhuset med en ståtlig stolplykta från Konstsmide. Dess unika form och design ger ett trevligt uttryck.TEKNISK DATAMax effekt: 100W Sockel: E27 Kaplingsklass: IP-23

 
 
I Sverige finns det ett stort utbud av bygghandlare som säljer byggvaror, exempelvis Monteringsdistans Konstsmide Vit. Några av de mest kända bygghandlarna är ByggMax, Bauhaus, Bygghemma, Jula postorder, Woody, Cheapy bygghandel, Björka, Beijer Bygg, Skånska Byggvaror, Clas Ohlson mfl.