Rörtillbehör

Rörtillbehör till oslagbara priser ✓ Bästa möjliga kvalitet ✓ Köp Rörtillbehör online och få den hemlevererad ✓ Snabb leverans i hela Sverige.

 
 
Sidor: 1 2next pagelast page

Koppling PEM rak

Koppling PEM rak
15 kr

Koppling PEM rak

Koppling PEM vinkel

Koppling PEM vinkel
19 kr

Koppling PEM vinkel

Koppling PEM vinkel

Koppling PEM vinkel
22 kr

Koppling PEM vinkel

Skruvset till markränna

Skruvset till markränna
30 kr

Skruvset till markränna. För galvaniserat spaltgaller, 12 rostfria skruvar.

T-koppling PEM

T-koppling PEM
32 kr

T-koppling PEM

Muff instick

Muff instick
33 kr

Muff av PP-plast avsedd för skarvning av vita plastavloppsrör 32 mm för inomhusbruk. Vita avloppsrör för inomhusbruk av tålig PP-plast är lätta att montera och ger ett snyggt och prydligt montage där avloppsrör från tvättställ, tvättmaskin och liknande är synliga fram till anslutning till avloppssystemet. MåttDiameter: 32 mm Max användningstemperatur: kontinuerligt +80°C Max användningstemperatur: tillfälligt +90°C MonteringRören kapas vid behov med rakt snitt med fintandad såg. Röränden fasas av och görs ren från kaprester för att inte skada gummitätningen när röret monteras. Rören skarvas med muff. Det finns övergångar i form av gummimuff för att ansluta de vita rören till grå inomhusavloppsrör. Smörj muffens gummitätning med smörjmedel och skjut in röret tills det bottnar ordentligt. Dra därefter ut 1?2 mm för att röret ska kunna utvidga sig när det blir varmt. Rören fixeras med klammer. Klammer ska alltid monteras på båda sidor av skarv. Max användningstemperatur är +80°C vid kontinuerligt flöde, men röret klarar +90°C vid tillfälliga toppar. PP-plast har också god beständighet mot de flesta kemikalier såsom olja, bensin och tensider, men rören kan ej limmas. SkötselRören är lätta att rengöra med trasa och mild rengöringsmedel.

Gumminippel

Gumminippel
35 kr

Gumminippel används som tätning och övergång mellan vita inomhusavloppsrör 40 mm och muff på grå inomhusavloppsrör. Vanligaste användningen är övergången mellan vattenlåsets rör på tvättställ och grå avloppsrör i golv. MåttDimension: yttre 50 mm, inre 40 mm MonteringTryck ner nippeln i det grå rörets muff. Mät höjden från rörmuffen till vattenlåsets utlopp och lägg till 4-5 cm som röret ska gå ner i muffen. Kapa det vita utloppsröret och skjut ner det i gumminippeln. Glöm inte att montera täckhuven innan du monterar röret. Det underlättar att smörja gumminippeln med smörjmedel.

Rörclips

Rörclips
35 kr

Rörklammer avsedd för att fästa upp vita plastavloppsrör inomhus. Mått Dimension: 32 mm

Grenrör Grå

Grenrör Grå
40 kr

Grenrör för inomhusavlopp. Dimension: 50 mm Avstick: 50 mm, 90 graderMonteringKapa aldrig rördelar som böjar och grenrör. Rör kan däremot vid behov kapas vinkelrätt och fasas i änden innan de monteras i rördelens muff. Stryk smörjmedel på röränden och tryck och vrid röränden på plats i muffen. Skjut in röränden i botten och drag sedan åter ut röret 5-10 mm.RörigtRör och rördelar är färgkodade efter vad de ska användas till, här kommer en kortfattad översikt. Svarta: Dränering, fungerar även tillsammans med orange rördelar. Orange: Avlopp utomhus och dagvatten, fungerar även tillsammans med svarta rördelar. Grå: Avlopp inomhus.

Spillrör/tratt Grå

Spillrör/tratt Grå
40 kr

Spilltratt av PP-plast avsedd som för utloppsslangen från tvättmaskin. Spilltratten monteras lite högre än tvättmaskinens topp. Tratten passar i 32 mm vita avloppsrör för inomhusbruk som monteras mot vägg med rörclips av plast. Tvättmaskinens avloppsslang läggs i tratten och fixeras med medföljande fäste i väggen. Rördelar i PP-plast har god beständighet mot de flesta kemikalier och rengörs vid behov med trasa och milt rengöringsmedel. MåttDimension: 32 m Högsta arbetstemperatur: kontinuerligt +80°C Högsta arbetstemperatur: tillfölligt +90°C

Böj instick Grå

Böj instick Grå
43 kr

Böj av PP-plast avsedd för vita plastavloppsrör 32 mm för inomhusbruk. Vita avloppsrör för inomhusbruk av tålig PP-plast är lätta att montera och ger ett snyggt och prydligt montage där avloppsrör från tvättställ, tvättmaskin och liknande är synliga fram till anslutning till avloppssystemet. MåttDiameter: 32 mm Max användningstemperatur: kontinuerligt +80°C Max användningstemperatur: tillfälligt +90°C MonteringRören kapas vid behov med rakt snitt med fintandad såg. Röränden fasas av och görs ren från kaprester för att inte skada gummitätningen när röret monteras. Rören kopplas till böjen. Det finns övergångar i form av gummimuff för att ansluta de vita rören till grå inomhusavloppsrör. Smörj rörböjens gummitätningar med smörjmedel och skjut in röret tills det bottnar ordentligt. Dra därefter ut 1?2 mm för att röret ska kunna utvidga sig när det blir varmt. Rören fixeras med klammer. Klammer ska alltid monteras på båda sidor av skarv eller böj. Max användningstemperatur är +80°C vid kontinuerligt flöde, men röret klarar +90°C vid tillfälliga toppar. PP-plast har också god beständighet mot de flesta kemikalier såsom olja, bensin och tensider, men rören kan ej limmas. SkötselRören är lätta att rengöra med trasa och mild rengöringsmedel.

Rengöringsaxel 400mm

Rengöringsaxel 400mm
45 kr

Rengöringsaxel från KWB. Sifon rengöringsaxel i metall för rensning av avlopp och vattenlås. Längd 400 mm med vev av plast. Tekniska dataLängd: 400 mm

Koppling

Koppling
50 kr

Klämringskoppling avsedd att användas för installationer för tappvatten och värmeanläggningar. Kopplingen har en klämringskoppling 12 mm och en klämringskoppling 10 mm och fungerar som övergång mellan 12 mm rör och 10 mm rör. Kopplingen lämpar sig för montage av mjukglödgade kopparrör, hårda och halvhårda kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör av plast. Kopplingen kan demonteras och återmonteras med bibehållen tätningsförmåga. Klämringen tas bort med lätta slag runt ringens mitt. Extra klämring och stödhylsor kan köpas separat som tillbehör. Mått Dimension: 12 mm x 10 mm Montering Glödgade kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör förstärks med stödhylsa innan montering i klämringskopplingen. Röränden ska bottna i kopplingen. Kopplingens muttrar dras åt för hand och dras därefter med fast nyckel. Använd aldrig polygrip eller rörtång. Hur mycket muttern ska dras beror på vilken typ av rör som används. Se medföljande tabell.

Koppling

Koppling
50 kr

Klämringskoppling avsedd att användas för installationer för tappvatten och värmeanläggningar. Kopplingen lämpar sig för montage av mjukglödgade kopparrör, hårda och halvhårda kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör av plast. Kopplingen kan demonteras och återmonteras med bibehållen tätningsförmåga. Klämringen tas bort med lätta slag runt ringens mitt. Extra klämring och stödhylsor kan köpas separat som tillbehör. MåttDimension: 15 mm Montering Glödgade kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör förstärks med stödhylsa innan montering i klämringskopplingen. Röränden ska bottna i kopplingen. Kopplingens muttrar dras åt för hand och dras därefter med fast nyckel. Använd aldrig polygrip eller rörtång. Hur mycket muttern ska dras beror på vilken typ av rör som används. Se medföljande tabell.

Rör ABS Grå

Rör ABS Grå
50 kr

Vita avloppsrör för inomhusbruk av tålig PP-plast är lätta att montera och ger ett snyggt och prydligt montage där avloppsrör från tvättställ, tvättmaskin och liknande är synliga fram till anslutning till avloppssystemet. Rören kapas med rakt snitt med fintandad såg. Röränden fasas av och görs ren från kaprester för att inte skada gummitätningen när röret monteras. Rören kopplas ihop med böjar med muff i var ände eller skarvas med dubbelmuff till önskad dragning. Det finns övergångar i form av gummimuff för att ansluta de vita rören till grå inomhusavloppsrör. Smörj muffens gummitätning med smörjmedel och skjut in röret tills det bottnar ordentligt. Dra därefter ut 1?2 mm för att röret ska kunna utvidga sig när det blir varmt. Rören fixeras med klammer. Klammer ska alltid monteras på båda sidor av skarv. Max användningstemperatur är +80°C vid kontinuerligt flöde, men röret klarar +90°C vid tillfälliga toppar. PP-plast har också god beständighet mot de flesta kemikalier såsom olja, bensin och tensider, men rören kan ej limmas. Rören är lätta att rengöra med trasa och mild rengöringsmedel. MåttDiameter: 32 mm Längd: 1 m Max användningstemperatur: kontinuerligt +80°C Max användningstemperatur: tillfälligt +90°C SkötselRören rengörs med trasa och milt rengöringsmedel.

Koppling

Koppling
50 kr

Koppling med en klämringskoppling 12 mm och en utvändig gänga G15 avsedd att användas för installationer för tappvatten och värmeanläggningar. Klämringskopplingen lämpar sig för montage av mjukglödgade kopparrör, hårda och halvhårda kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör av plast. Kopplingen kan demonteras och återmonteras med bibehållen tätningsförmåga. Klämringen tas bort med lätta slag runt ringens mitt. Extra klämring och stödhylsor kan köpas separat som tillbehör. Den utvändiga gängnippeln kan monteras i apparat eller rördel med invändig gänga R15. Mått Dimension: 12xG15 utv Montering Glödgade kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör förstärks med stödhylsa innan montering i klämringskopplingen. Röränden ska bottna i kopplingen. Kopplingens muttrar dras åt för hand och dras därefter med fast nyckel. Använd aldrig polygrip eller rörtång. Hur mycket muttern ska dras beror på vilken typ av rör som används. Se medföljande tabell.

Förminskning inomhusavlopp Grå

Förminskning inomhusavlopp Grå
50 kr

Godkänd för ingjutning. Avsedd för avlopp för inomhusförläggningRörigtRör och rördelar är färgkodade efter vad de ska användas till, här kommer en kortfattad översikt. Svarta: Dränering, fungerar även tillsammans med orange rördelar. Orange: Avlopp utomhus och dagvatten, fungerar även tillsammans med svarta rördelar. Grå: Avlopp inomhus.

Koppling

Koppling
50 kr

Koppling med en klämringskoppling 15 mm och en utvändig gänga G15 avsedd att användas för installationer för tappvatten och värmeanläggningar. Klämringskopplingen lämpar sig för montage av mjukglödgade kopparrör, hårda och halvhårda kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör av plast. Kopplingen kan demonteras och återmonteras med bibehållen tätningsförmåga. Klämringen tas bort med lätta slag runt ringens mitt. Extra klämring och stödhylsor kan köpas separat som tillbehör. Den utvändiga gängnippeln kan monteras i apparat eller rördel med invändig gänga R15. Mått Dimension: 15xG15 utv Montering Glödgade kopparrör, tunnväggiga kopparrör och PEX-rör förstärks med stödhylsa innan montering i klämringskopplingen. Röränden ska bottna i kopplingen. Kopplingens muttrar dras åt för hand och dras därefter med fast nyckel. Använd aldrig polygrip eller rörtång. Hur mycket muttern ska dras beror på vilken typ av rör som används. Se medföljande tabell.

Sidor: 1 2next pagelast page